Πετράκης: "Μας το χρωστούσε η τύχη" (video)

Για ανταμοιβή των προσπαθειών της ομάδας του μίλησε ο Γιάννη Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου, ενώ ο συνάδελφος του, Γρηγορίου, στάθηκε στην κούραση των παιχτών του.

Αναλυτικά τα λόγια του Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Ήταν μία νίκη που την χρειαζόμασταν πολύ. Αυτό που μας είχε στερήσει η τύχη μας το επέστρεψε και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο η νίκη θα μπορούσε να έρθει και στις δύο πλευρές».

Για τη μακροχρόνια παρουσία του στον πάγκο
των Ηπειρωτών:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπηρετώ αυτή την ομάδα. Αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Τώρα αυτό δεν ξέρω κατά πόσον έπαιξε ρόλο το ότι κλείνω σήμερα τέσσερα χρόνια. Αυτό που πάντα καθορίζει την στάση μου είναι να αισθάνομαι καλά και στα Γιάννενα αισθάνομαι καλά».

Για τη νίκη:

«Νομίζω πως ως τώρα δεν είχαμε καθόλου τύχη. Αυτό που καταφέραμε σήμερα κάτι δεν σημαίνει τίποτα από μόνο του. Χρειάζεται πιο πολλή προσπάθεια για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Για την τύχη που έλειψε σε άλλα ματς:

«Δυσκολευόμαστε να πάρουμε αποτέλεσμα ενώ είχαμε καλή παρουσία. Ζήσαμε αρκετές στιγμές που δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω ότι πρέπει να αποδεχόμαστε την κατάσταση γιατί πιστεύω ότι στο τέλος πάντα αποδίδεται δικαιοσύνη».

Για τον επαναληπτικό αγώνα μετην ΑΕΛ για το Κύπελλο:

«Αν δεν έχουμε πίστη δεν πρέπει να πάμε στη Λάρισα. Είναι δύσκολη η δουλειά μας αλλά όπως η ΑΕΛ ήρθε και μας έβαλε δύο γκολ χωρίς να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες μπορούμε να το κάνουμε και εμείς».

Από την άλλη, ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του έχασε εντός έδρας από τον ΠΑΣ.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Μιχάλης Γρηγορίου:

"Νομίζω ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα για εμάς. Όταν δέχεσαι έτσι το γκολ, στο πρώτο κόρνερ του αντιπάλου η στενοχώρια είναι τεράστια. Ένα παιχνίδι που θέλαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας από την αρχή. Δημιουργήσαμε κάποιες καλές στιγμές με αποκορύφωμα αυτή του Γεσίλ. Στο δεύτερο ημίχρονο μία ομάδα υπήρχε μέσα στο γήπεδο. Δεν κινδυνεύσαμε σχεδόν καθόλου από μία ομάδα που είναι καλή στο τρανζίσιον. Χωρίς να υπάρχει υποψία φάσης δεχθήκαμε γκολ. Με την ισοπαλία πάλι θα υπήρχε στενοχώρια αλλά ακόμα χειρότερα ήρθε η ήττα. Έχουμε μία ακόμα δύσκολη εβδομάδα μετά την ΑΕΛ. Πρέπει να προσπεράσουμε αυτή την ήττα".

Για τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του:

«Όταν ο αντίπαλος κλείνεται πολύ ο αντίπαλος πίσω δεν είναι εύκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες. Υπάρχει και κόπωση στην επιθετική γραμμή, παίζουμε με προβλήματα. Όταν θα πρέπει να δημιουργήσεις θέλει καθαρό μυαλό που αυτή την στιγμή δεν έχουμε στο 100%. Τα παιδιά που ήρθαν θα πρέπει να δώσουν βοήθειες και όλοι μαζί να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για την κούραση:
«Έχουμε κάνει τις κινήσεις που κάναμε για να δώσουμε ανάσες στα παιδιά. Ευελπιστούμε ότι θα πάρουμε βοήθειες από τα παιδιά».

Για το παιχνίδι:
«Νομίζω στο πρώτο μέρος κάναμε πολλές σέντρες που δεν είχαν καμία τύχη. Δεν περάσαμε διαγώνιες μπάλες να πάμε στο ένας εναντίον ενός. Στο δεύτερο ημίχρονο περάσαμε αρκετές μπάλες στην αντίπαλη άμυνα. Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Ο Μπραχίμι έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Σαββίδη. Θα πάρουμε λύσεις από το συγκεκριμένο παιδί επιθετικά».
Keywords
Τυχαία Θέματα