Άνετη πρόκριση για την Σίτι (video)

Ο ιδιοφυής Κέβιν ντε Μπρούινε έδιωξε νωρίς οποιοδήποτε άγχος μπορεί να είχαν οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι στον εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου με την Κάρντιφ.

Μόλις στο έβδομο λεπτό, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είχε φάουλ έξω από την περιοχή της Κάρντιφ. Το τείχος πήδηξε... ο Βέλγος εκτέλεσε συρτά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Έθριτζ!

Όλα έγιναν πιο εύκολα για τους γαλάζιους που με την Κάρντιφ να προσπαθεί να επιτεθεί, βρήκαν χώρους και τους εκμεταλλεύτηκαν. Γκολ
του Μπερνάρντο δεν μέτρησε ως οφσάιντ σε μια φάση που όσα ριπλέυ και να δει κάποιος δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι ο Σανέ ήταν εκτεθειμένος. Το δεύτερο γκολ ήρθε από έξοχη σέντρα του Μπερνάρντο Σίλβα και κεφαλιά του Στέρλινγκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Γκουαρδιόλα έκαναν συντήρηση δυνάμεων και δεν ρίσκαραν. Κράτησαν μπάλα και έφτασαν άνετα στην νίκη απέναντι στην Κάρντιφ του Νιλ Γουόρνοκ που επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ και συνεχίζει την προσπάθειά της για άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα παραμένει σε τροχιά Quadruple καθώς είναι πρώτη στην Πρέμιερ Λιγκ, στον τελικό του Λιγκ Καπ, στον πέμπτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας και στην φάση των δεκαέξι του Τσάμπιονς Λιγκ... το όνειρο συνεχίζεται!
Keywords
Τυχαία Θέματα