Πετράκης : «Μας ενδιέφερε μόνον η ουσία...» (video)

Ικανοποιημένος για την κατάκτηση των τριών πόντων, τονίζοντας πως η ουσία ήταν το βασικό ζητούμενο για την ομάδα του, εμφανίστηκε στην Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος του αγώνα στους «Ζωσιμάδες».

Ο Μπάμπης Τεννές στάθηκε στα διαιτητικά λάθη, όχι μόνον στο συγκεκριμένο ματς, εις βάρος της ομάδας του ενώ επανέλαβε την πρόθεση όλων στον Απόλλωνα να συνεχιστεί η προσπάθεια έτσι ώστε η «ελαφρά ταξιαρχία» να αποφύγει τον υποβιβασμό, όσο
δύσκολο κι αν είναι πλέον αυτό.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι λόγω και της βαθμολογικής κατάστασης των αντιπάλων μας. Δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να ψάξουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Εκεί βασίστηκε και η διαχείριση του παιχνιδιού από την πλευρά μας. Οι παίκτες είχαν πίεση όμως τα κατάφεραν..» τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του ΠΑΣ μένοντας, όπως είπε, ικανοποιημένος τόσο από τους δύο νεοφερμένους (Μάνος, Σεργκελασβίλι) όπως και από τον Λέο Μπατίστ ο οποίος επέστρεψε μετά από σοβαρό τραυματισμό.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα στάθηκε αρκετά στη διαιτησία :

«Μας αναγκάζουν αντί να σταθούμε στον αγώνα που μόλις τέλειωσε να μιλάμε για την διαιτησία καθώς ήταν σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι καθοριστική με τα λάθη της εις βάρος μας! Ο Απόλλωνας υποβιβάζεται όχι μόνον από τα δικά του λάθη αλλά και από λάθη άλλων. Υπήρξαν σημεία στο παιχνίδι όπου δείξαμε πως μπορούσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Έχουμε ακόμα αρκετά παιχνίδια μπροστά μας έτσι ώστε να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε για το καλύτερο δυνατό…»
Keywords
Τυχαία Θέματα