Πέθανε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης – Μετά τη μοιραία πτώση από μπαλκόνι

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών ο δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης έχασε τη μάχη για τη ζωή, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στις 27 Απριλίου, όταν έπεσε από μπαλκόνι και βρέθηκε στο έδαφος από ύψος 3 μέτρων.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης βρισκόταν σε εκδήλωση ανήμερα των γενεθλίων του, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης. Κάποια στιγμή βγήκε έξω σε ένα εσωτερικό μπαλκόνι του κτιρίου προκειμένου να καπνίσει. Στηρίχθηκε σε ένα κάγκελο το οποίο υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει να πέσει στο κενό.

Ο αντιδήμαρχος

τραυματίστηκε στο κεφάλι και άμεσα στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες οι οποίοι κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν, καθώς το σημείο ήταν δύσβατο. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο.

Όλο αυτό το διάστημα έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή έχοντας βαριά τραύματα, ωστόσο , όπως έγινε σήμερα το πρωί γνωστό δεν τα κατάφερε και υπέκυψε βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του.

Ποιος ήταν ο Λάζαρος Λασκαρίδης

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης ήταν επαγγελματίας δημοσιογράφος από το 1988, όταν ήταν 20 ετών και είχε εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες Αυριανή, Ακρόπολις, Γαύρος, Δημοκρατικός Λόγος, Ελεύθερος, Ισοτιμία, Νίκη, Παρασκευή +13, Το Ποντίκι, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Αθήνα και Αθήνα 9.84, στους τηλεοπτικούς σταθμούς Κανάλι 29, Alter 5, Tempo, TV Πειραιάς και Seven ενώ έχει θητεύσει στα γραφεία Τύπου των Υπουργείων Εσωτερικών, Αιγαίου, Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εξωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Κοινωνικής Συμφωνίας.

Είχε διατελέσει εκλεγμένο μέλος του Μικτού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ (1996-2007) και του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Καλλιθέας (2007-2010).

Ηταν ο επικεφαλής του “ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ”.

Πηγή: THE TOC

Keywords
Τυχαία Θέματα