Πετεγουέι: «Απολαμβάνω μπάσκετ στον ΠΑΟΚ!»

Ο Τεράν Πετεγουέι ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Προμηθέα Πάτρας, στον δεύτερο μικρό τελικό της Basket League. Μάλιστα, χάρισε μια εκπληκτική φάση στο τέλος του παιχνιδιού, όταν πρωταγωνίστησε σε ένα ασύλληπτο κάρφωμα.

Όλα αυτά, συν μια δήλωση μετά τη λήξη του ματς περί ενδιαφέροντός του να παραμείνει και τη νέα
σεζόν στον «Δικέφαλο», τον έχρισαν ως ένα από τα πρόσωπα της βραδιάς.«Θέλαμε να επιστρέψουμε μετά τη χαμένη σειρά με τον Παναθηναϊκό. Ένας από τουςστόχους μας είναι να κατακτήσουμε την τρίτη θέση. Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο παιχνίδι, εκτός έδρας, ήμασταν ακόμα πιο καλοί σήμερα (6/6) στην έδρα μας και τώρα, θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο στο τρίτο παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το 3-0 και να τελειώσουμε τη σειρά», σχολίασε αρχικά μετά το τέλος της συνάντησης.

Απάντησε σχετικά με το ερχόμενο παιχνίδι με τον Προμηθέα: «Δεν νομίζω ότι θα είναι εύκολο. Όντας επαγγελματίας, δεν πιστεύω ότι θα χαλαρώσουν, απλά επειδή σήμερα κερδίσαμε με 40 πόντους διαφορά. Πιστεύω ότι θα το κάνουν δύσκολο για εμάς μαζί με τον κόσμο τους. Δεν πρέπει να πάμε με τη λογική ότι έχουμε κερδίσει τησειρά, πρέπει να πάμε με την ίδια νοοτροπία, ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και νακάνουμε όλα εκείνα τα μικρά πράγματα που πρέπει, για να πάρουμε τη νίκη».

Για τα πολλά προβλήματα απουσιών των αντιπάλων, είπε: «Δεν έχει σημασία αν είναιέφηβοι, μικρά παιδιά ή μεγάλοι… Αυτό που έχει σημασία είναι το παιχνίδι του μπάσκετ. Εμείς απλά βγήκαμε για να παίξουμε μπάσκετ».Για το εκπληκτικό του κάρφωμα και αυτά που φώναζε μετά από αυτό, τόνισε: «Δεν μπορώ να πω τι φώναξα! Ήμουν, απλά, πολύ ενθουσιασμένος. Δεν γίνεται, όμως να επαναλάβω εδώ αυτό που φώναξα. Φάσεις όπως αυτή, μου βγαίνουν κυρίως μέσα από ένστικτο. Διαβάζω και βλέπω τι θέλει να κάνει η άμυνα. Μόλις βλέπω ότι προσπαθεί να πάει για τάπα ο αντίπαλος, εγώ προσπαθώ να καρφώσω. Δεν είναι κάτι που το έχω στο μυαλό μου».

Στο σημείο αυτό ρωτήθηκε για το αν θέλει να μείνει τη νέα σεζόν στην ομάδα.«Το ελπίζω! Θέλω να επιστρέψω εδώ μετά τις διακοπές. Δεν το έχω συζητήσει με τους προπονητές και την ομάδα, αλλά σίγουρα θέλω να επιστρέψω στονΠΑΟΚ. Πραγματικά, απολαμβάνω το μπάσκετ εδώ, από τότε που ήρθα!
Keywords
Τυχαία Θέματα