Περίπατος, με τον Χάμσικ να γράφει ιστορία

Η Σλοβακία πέτυχε τη δεύτερη νίκη της για τα προκριματικά του Euro, επικρατώντας 1-5 του Αζερμπαϊτζάν. Ο Χάμσικ σημείωσε 2 γκολ και έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής του ομάδας.

Με καλό ρυθμό ξεκίνησε η αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να χάνουν από μία ευκαιρία στο πεντάλεπτο. Οι Σλοβάκοι πήραν νωρίς το προβάδισμα, μετά την ατομική προσπάθεια και το σουτ του Λομπότκα στο
8'. Ακολούθησε καταιγίδα γκολ, με τρία τέρματα σε τρία λεπτά. Το 0-2 έγραψε με φοβερή εκτέλεση φάουλ ο Κούτσκα στο 27'.

Στο 29' οι Αζέροι μπήκαν ξανά στο ματς με καταπληκτικό πλασέ του Σεϊντάεφ, αλλα ο Χάμσικ είχε διαφορετική άποψη και με ένα ακόμη πιο όμορφο γκολ έγραψε το 1-3 στο 30'.

Στο 57' ο αρχηγός των Σλοβάκων έγραψε ιστορία, καθώς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, έφτασε τα 24 και έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας της Σλοβακίας. Το θριαμβευτικό 1-5 έκανε μετά από ωραίο συνδυασμό ο Χάνκο στο 85', επιτυγχάνοντας το πρώτο του διεθνές γκολ.

ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Αγκάγεφ, Γκαράγεφ, Ραχίμοφ, Μεντβέντεφ, Χουσεϊνοφ, Αμπντουλάγεφ (89' Νταντάσοφ), Ραμαζάνοφ (61' Εμρελί), Σεϊντάεφ, Εγιούμποφ (79' Μακχμούντοφ), Κρίβοτσιουκ, Αλμέιδα

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Ντούμπραφκα, Πέκαρικ, Βάβρο, Ρουσνάκ, Μπόζενικ (71' Ντούντα), Σκρίνιαρ, Χάνκο, Χάμσικ, Κούτσκα, Μακ, Λομπότκα (84' Γκρέγκους)
Keywords
Τυχαία Θέματα