Περιορισμένο το μπάτζετ για το Γενάρη

Η στασιμότητα στις διοικητικές εξελίξεις της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, διατηρούν το καθεστώς οικονομικής λιτότητας στο κλαμπ και το μπάτζετ που έχει στη διάθεση του ο Νίκος Νταμπίζας για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι ιδιαίτερα περιορισμένο.

Ο τεχνικός διευθυντής των Πράσινων έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για πιθανές πωλήσεις ή αποκτήσεις ποδοσφαιριστών, ωστόσο το ταμείο είναι ...μείον και το ποσό που καλείται να διαχειριστεί είναι σχεδόν ...μηδαμινό.

Οι
άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν αποφασίσει να μην προχωρήσουν σε πωλήσεις βασικών στελεχών της ομάδας. Εκτός αν προκύψει μια ...εξωπραγματική πρόταση. Όμως την ίδια στιγμή, φαντάζει αρκετά δύσκολο να προσφέρει το Τριφύλλι ένα "δυνατό" συμβόλαιο" για τη μεταγραφή που έχει τη δυνατότητα να κάνει ο Παναθηναϊκός για Έλληνα ποδοσφαιριστή άνω των 23 χρόνων.

Το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης είναι αρκετά πιθανό, ωστόσο είναι αισθητά μειωμένες οι πιθανότητες για την απόκτηση ποδοσφαιριστή από το ...πάνω ράφι και όλα δείχνουν πως οι Πράσινοι θα κινηθούν και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο σε ...έξυπνες λύσεις νεαρών παικτών. Εκτός αν ο Γιάννης Αλαφούζος αποφασίσει να ανάψει το "πράσινο φως" για μια μικρή υπέρβαση στο - εξαιρετικά μειωμένο - μπάτζετ της ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα