The Game Awards 2018: Νέο area εμφανίστηκε στο Fortnite

Με νέες δυνατότητες.

Ένα καινούριο area, που ακούει στο όνομα The Block, έκανε την εμφάνισή του στο Fortnite και θα φιλοξενεί κατασκευές που είναι αποκλειστικά φτιαγμένες από τους παίκτες.

Ο Creative Director του παιχνιδιού, Donald Mustard, μοιράστηκε το νέο στα σημερινά Game Awards. Το Block θα περιλαμβάνει δημιουργίες που

έχουν κατασκευαστεί από τους παίκτες στο Creative, το ολοκαίνουριο mode στο οποίο ο καθένας μπορεί να φτιάξει το δικό του προσωπικό νησί.

Δεν θα έχει όμως όλοι την τιμή να δουν το περιεχόμενο τους στο Block. Καταρχάς ό,τι δημιουργήσετε θα πρέπει να χωράει στον 25x25 χώρο του Block ενώ θα υπάρξει περιορισμός και στη μνήμη που καταλαμβάνει η δημιουργία σας.

Την ίδια στιγμή μάθαμε ότι το Risky Reels εξαφανίστηκε, λίγα δευτερόλεπτα πριν το Block πέσει επάνω του στο επίσημο trailer.

The Block as it appears in-game.

Οι εξελίξεις όπως φαίνεται είναι καταιγιστικές αφού μόλις σήμερα έκανε πρεμιέρα η Season 7 του Fortnite με αρκετές εκπλήξεις.

IGN Greece Τι θα δούμε στη Season 7 του Fortnite; Έρχεται creative mode στο Fortnite Fortnite: Μάθαμε πληροφορίες για το Patch 7.0 και το downtime του

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα