Περήφανη Βικτόρια Μπέκαμ για τον Λιονέλ Μέσι (pic&vid)

Το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι αποτέλεσε πόλο έλξης για τους φιλάθλους και φυσικά τους A-list celebrities που έτρεξαν για να δουν από κοντά τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη. Και ο ίδιος τους αντάμειψε με την εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, με την οποία χάρισε τη νίκη στην ομάδα του στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η Βικτόρια Μπέκαμ μοιράστηκε στο Instagram τον ενθουσιασμό και την υπερηφάνεια της για την πρόσφατη νίκη της ομάδας του συζύγου της, Ντέιβιντ Μπέκαμ, επί της Κρουζ

Αζούλ, που σηματοδότησε το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι.

Στις αναρτήσεις της στο Instagram το Σάββατο, η Βικτόρια Μπέκαμ μοιράστηκε μια σειρά από λαμπερές φωτογραφίες που αποτύπωσαν τις χαρούμενες στιγμές της εκδήλωσης. Ένα συγκεκριμένο στιγμιότυπο έδειχνε το ζευγάρι να αγκαλιάζεται στο γήπεδο, με τη Βικτόρια να λάμπει από υπερηφάνεια. Η ανάρτηση συνοδευόταν από μια ειλικρινή λεζάντα που εξέφραζε τον βαθύ θαυμασμό της για τα επιτεύγματα του Ντέιβιντ.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Η οικογένεια Μπέκαμ, συμπεριλαμβανομένων των δύο μικρότερων παιδιών τους, Κρουζ και Χάρπερ, ήταν εμφανώς ενθουσιασμένη κατά τη διάρκεια της συναρπαστικής αναμέτρησης. Ο ενθουσιασμός ανέβηκε στα ύψη όταν ο Μέσι εξασφάλισε τη νίκη με 2-1 για την Ίντερ Μαϊάμι με μια αξιοσημείωτη επίδειξη της ποδοσφαιρικής του δεινότητας.

View this post on Instagram

A post shared by Inter Miami CF (@intermiamicf)

Η χαρμόσυνη περίσταση χρησίμευσε επίσης ως μια στιγμή για να συγκεντρωθούν στο ίδιο μέρος αρκετοί γνωστοί από τον χώρο της showbiz. Συγκεκριμένα η Βικτόρια Μπέκαμ εθεάθη να κρατιέται χέρι-χέρι με την Κιμ Καρντάσιαν, ένα άλλο παγκόσμιο είδωλο της μόδας, καθώς παρακολουθούσαν τη λάμψη του Μέσι στο γήπεδο.

Εκτός από την Κιμ Καρντάσιαν, η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχαν τη χαρά να ποζάρουν για φωτογραφίες με την ταλαντούχα και έγκυο Σερένα Γουίλιαμς, αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο τον αστραφτερό χαρακτήρα της εκδήλωσης.

View this post on Instagram

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Φυσικά κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει την αγκαλιά του Λιονέλ Μέσι με τον Λεμπρόν Τζέιμς. Οι δυο τους αντάλλαξαν μηνύματα και στα social media με τον Αργεντίνο να απαντάει στα Αγγλικά, κάτι που κάνει σπάνια όλα αυτά τα χρόνια…

View this post on Instagram

A post shared by (@kingjames)

Keywords
Τυχαία Θέματα