Πέρασε και από το “Ιβανώφειο” ο ΠΑΟΚ (hls)

Σε ένα παιχνίδι που ολοκληρώθηκε μετά από 2.5 ώρες, εξαιτίας της διακοπής που υπήρξε στο ημίχρονο, λόγω παρουσίας υπεράριθμων φιλάθλων στις εξέδρες του γηπέδου, η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη κατάφερε να φύγει νικήτρια από την έδρα του Ηρακλή και να δώσει συνέχεια στην εντυπωσιακή πορεία της με πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στη δεύτερη περίοδο και κατάφερε να “χτίσει” διαφορά επτά πόντων, την οποία διαχειρίστηκε

εξαιρετικά στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν σημάδια αντίδρασης και στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου μείωσαν στο τρίποντο (58-61), όμως η αλήθεια είναι πως δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τον αντίπαλο.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε με σερί 9-0, προηγήθηκε με διψήφια διαφορά (58-70) και δεν κοίταξε ξανά πίσω, φτάνοντας δίκαια στη νίκη.

Κάπως έτσι ο “Δικέφαλος” βελτίωσε το ρεκόρ του στο 7-7 και “σκαρφάλωσε” στην 5η θέση, προσπερνώντας Άρη και Περιστέρι, σε αντίθεση με τον Ηρακλή που υποχώρησε σε 3-11.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Τζόουνς με 20 πόντους και ακολούθησαν σε απόδοση ο Λαβ με 16 πόντους και ο Τολιόπουλος με 14. Από πλευράς Ηρακλή ξεχώρισαν ο Γκάρετ με 15 πόντους και 6 ριμπάουντ και ο Ρόουτεν που είχε 7 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 19-18, 32-39, 54-59, 73-84

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέρασε, “Ιβανώφειο”, ΠΑΟΚ,perase, “ivanofeio”, paok