Davis Cup: Ήττα, δάκρυα και αποθέωση (vid)

Ο 21χρονος, Αντόνιο Καγιετάνο Μαρτς, αθλητής της ομάδας τένις του Ισημερινού, ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του με τον Γάλλο, Μπένζαμιν Μπονζί για το Davis Cup. Συγκλονιστική η αντίδραση του κόσμου και των μελών της γαλλικής ομάδας.

Όρθιοι όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και επιφωνήματα στήριξης στον Μαρτς, όταν αντιλήφθηκαν ότι ο νεαρός, απογοητευμένος από την απόδοσή του, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

Γαλλία και Ισημερινός αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο του Davis Cup,

της σημαντικότερης διοργάνωσης τένις στον κόσμο σε εθνικό επίπεδο. Φαβορί του ζευγαριού πριν από την έναρξη των αναμετρήσεων, η Γαλλία, η οποία επιβεβαιωσε την ανωτερότητα της, κάνοντας τρεις εύκολες νίκες.

Το τελευταίο ματς μεταξύ των δύο Εθνικών Ομάδων ήταν “αδιάφορο” γι’ αυτό οι αρχηγοί τους επέλεξαν δύο αθλητές που θα χάριζαν θέαμα στους θεατές. O Μπένζαμιν Μπονζί ήταν η επιλογή του αρχηγού των Γάλλων, Σεμπαστιάν Γκροζάν, ενώ ο Ραούλ Βιβέρ, ο αρχηγός του Ισημερινού προτίμησε τον άπειρο αλλά ενθουσιώδη, Αντόνιο Καγιετάνο Μαρτς! Το ματς όμως δεν εξελίχθηκε, όπως θα περίμενε ο Μαρτς. Το πρώτο σετ τελείωσε σε 21 λεπτά μόλις με τον Γάλλο να το κατακτά με 6-0, ενώ και το δεύτερο φαινόταν να έχει ακριβώς την ίδια τύχη. Ο Μπονζί έφτασε γρήγορα στο 4-0 με αποτέλεσμα ο νεαρός τενίστας από τον Ισημερινό να λυγίσει… Ξέσπασε σε κλάματα, προκαλώντας την απίστευτη αντίδραση όλων όσων βρέθηκαν μέσα στο Palais des Sports.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο…

Keywords
Τυχαία Θέματα