Σικ αέρα του ΄60 φέρνει η πρώτη αφίσα για το "Once Upon a Time in Hollywood" του Ταραντίνο

Χόλιγουντ. 1969.

Στη δημοσιότητα ήρθε η πρώτη επίσημη αφίσα από την επερχόμενη ένατη ταινία του Quentin Tarantino, "Once Upon a Time in Hollywood".

Το πόστερ βγήκε στο φως από τον λογαριασμό του Leonardo DiCaprio στο Twitter, και περιλαμβάνει τον ίδιο στον ρόλο του Rick Dalton και τον συμπρωταγωνιστή

του, Brad Pitt, στον ρόλο του Cliff Booth, ενώ και οι δύο έχουν φόντο τους διάσημους λόφους του Χόλιγουντ, με το πόστερ να φέρει τον τίτλο "Χόλιγουντ. 1969.".

Να υπενθυμίσουμε πως το "Once Upon a Time in Hollywood" ακολουθεί τον Dalton, έναν τηλεοπτικό ηθοποιό, και τον Booth, τον κασκαντέρ του και καλύτερό του φίλο, καθώς και οι δύο προσπαθούν να εδραιωθούν στο κινηματογραφικό στερέωμα του Χόλιγουντ. Ο Dalton είναι γείτονας της πραγματικής Sharon Tate, την οποία υποδύεται η Margot Robbie, που ήταν ένα από τα θύματα του διαβόητου Charles Manson.

Όσο για τα της εξέλιξης της ταινίας, έχουμε ήδη λάβει την πρώτη ματιά των DiCaprio και Pitt, όπως και της Robbie. Το cast περιλαμβάνει επίσης τους Damon Herriman στον ρόλο του Charles Manson, Kurt Russell, Tim Roth και Michael Madsen σε μικρότερους ρόλους, όπως και τους Al Pacino, Damian Lewis, Dakota Fanning και Nicholas Hammond.

Τον Σεπτέμβριο του 2018, μετά τον θάνατο του Burt Reynolds, ανακοινώθηκε πως ο Bruce Dern θα τον αντικαταστήσει στην ταινία. Να σημειώσουμε επίσης πως το εν λόγω φιλμ ήταν και η τελευταία κινηματογραφική δουλειά του ηθοποιού Luke Perry, ο οποίος απεβίωσε στις αρχές του μήνα

Ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε το "Once Upon a Time in Hollywood" να κυκλοφορεί στην επέτειο των 50 χρόνων των τραγικών συμβάντων του Charles Manson, ωστόσο μετακινήθηκε για τον Ιούλιο 2019 για τις ΗΠΑ και τον Αύγουστο 019 για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Καλύφθηκε η θέση που άφησε κενή ο Burt Reynolds για την επόμενη ταινία του Tarantino Η Margot Robbie ντύθηκε Sharon Tate για το "Once Upon a Time in Hollywood"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα