Πελέγκρι: «Πολύ χαρούμενος στη Μονακό»

Στην καινούρια περιπέτεια που αρχίζει για εκείνον στη Μονακό αναφέρθηκε ο Πιέτρο Πελέγκρι, στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του από την Τζένοα.

Αν και είναι μόλις 16 ετών, ο Ιταλός επιθετικός έχει πετύχει ήδη τρία γκολ στις οκτώ πρώτες εμφανίσεις του στη Serie A. Για την απόκτησή του είχε ενδιαφερθεί και η Γιουβέντους, αλλά οι Μονεγάσκοι προχώρησαν πιο αποφασιστικά, κλείνοντας τη συμφωνία την Παρασκευή.

Το
οικονομικό αντάλλαγμα υπολογίζεται στα 25 εκατ. ευρώ μαζί με διάφορα μπόνους, ενώ η Τζένοα θα εισπράξει το 10% των χρημάτων από μελλοντική μεταγραφή. Ο Πελέγκρι υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με ετήσιες αποδοχές 1 εκατ. ευρώ.

«Υπέγραψα, ναι. Είμαι πολύ χαρούμενος που αρχίζω αυτή τη νέα περιπέτεια. Δεν είχα ακόμα την ευκαιρία να μιλήσω με τον κόουτς, αλλά θα το κάνω την Τρίτη πριν την προπόνηση. Δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Θέλω μόνο να παίζω και να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο», σχολίασε ο νεαρός.

«Αν μου έλεγε κάποιος πριν ένα χρόνο ότι από την ομάδα νέων της Τζένοα θα βρισκόμουν στη Μονακό, θα σκεφτόμουν ότι ονειρεύεται. Αυτό το όνειρο όμως έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ την Τζένοα για όσα έκανε για μένα, αλλά ήταν η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας», κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα