«Πελαγωμένος» και αναποφάσιστος ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο

Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο, μετά την ξαφνική για πολλούς, παραίτηση του Ζινεντίν Ζιντάν. Ο ίδιος ο Αργεντινός τεχνικός επειδή δεν θέλει να εμπλακεί σε ένα σίριαλ που μπορεί να κρατήσει πολύ, έδωσε προθεσμία… στον εαυτό του για να πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον του.

Σε πέντε ημέρες θα αποφασίσει λοιπόν αν θα συνεχίσει στην Τότεναμ ή αν η Ρεάλ δείξει ότι τον θέλει πολύ και μεταπηδήσει στους Πρωταθλητές Ευρώπης.
Εν αναμονή λοιπόν της τελικής απόφασης του Ποτσετίνο, που παρά το γεγονός ότι πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του με
τους Λονδρέζους, δείχνει πρόθυμος για την μεταπήδηση του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Μάλιστα σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα έχει έρθει σε επαφή με ανθρώπους της Ρεάλ, μέσω ενός φίλου που ενεργεί ως συνδετικός κρίκος μεταξύ των δύο πλευρών.
Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά της υπόθεσης που λέει ότι ο Ποτσετίνο δεν θέλει να πιέσει άκομψα τους ανθρώπους της Τότεναμ και να τους εξαναγκάσει να του ανοίξουν τον δρόμο για την Μαδρίτη.

Εκεί λοιπόν που ο Ποτσετίνο σχεδίαζε την Τότεναμ της νέας σεζόν, βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας, «πελαγωμένος», γιατί ναι μεν θέλει να προπονήσει την Ρεάλ, αλλά θέλει να παραμείνει πιστός και στην Τότεναμ για την εμπιστοσύνη που του έδειξε. Αντί να αφήσει το δράμα αυτό λοιπόν να ξεδιπλώνεται μέσα στο καλοκαίρι, θέλει να πάρει μια απόφαση άμεσα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει θέσει στον εαυτό του την προαναφερθείσα προθεσμία.
Εν κατακλείδι, η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να τον κάνει μια συγκεκριμένη πρόταση γρήγορα στον Αργεντινό τεχνικό, αν θέλει να τον έχει στον πάγκο της την επόμενη σεζόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα