Πασχαλάκης: "Δεν υπήρχα στο χάρτη" (video)

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε στην κάμερα της NOVA και τον Γιώργο Αργυρόγλου αποθεώνοντας τον Γιάννη Πλαβούκο, προπονητή τερματοφθυλάκων του ΠΑΣ, που τον έβαλε στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πασχαλάκης:

"Πιο σημαντικό είναι ότι κλείσαμε τη χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Έκλεισε μια χρονιά δέκα μηνών πολύ σπουδαίας προσπάθειας, καθημερινής όλων των παιδιών. Είμαι πολύ περήφανος για όλα τα παιδιά τον προπονητή και τους φροντιστές.

Δεν το χάρηκα και πάρα πολύ, είδα γνώριμα
πρόσωπα και παλιούς συμπαίκτες και πραγματικά με λυπεί αυτό που έγινε σήμερα. Είναι κρίμα να πέφτει ο ΠΑΣ. Είναι μια μεγάλη ομάδα που έδωσε την ευκαιρία να δείξω τί αξίζω. Ο κύριος Πλαβούκος είναι στθμός για μένα. Δεν υπήρχα πουθενά στο χάρτη. Είναι ο άνθρωπος που με έφερε στον Πανθρακικό και μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω αυτά που μπορώ. Γεμίζουμε πισίνα με τον ιδρώτα που έχουμε ρίξει μαζί. Θα αδικήσω και τον κύριο Μάντζιο που ήταν συνεργάτες εκείνη την περίοδο. Χωρίς αυτούς δε θα ήμουν εδώ.

Θα αντιμετωπίσουμε μια τελείως διαφορετική ΑΕΚ. Θα είναι πιο διαβασμένη. Από αύριο ξεκινέι η προετοιμασία του κυπέλλου, πρέπει να είμαστε σοβαροί, με μάτι που γυαλίζει και πρέπει να πάμε μέσα να ματώσουμε."
Keywords
Τυχαία Θέματα