ΠΑΣ Γιάννινα: Περιμένει την επιστροφή Σόρια ο Στάικος

Ημέρα γυμναστηρίου ήταν η σημερινή (12/10) για τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι “μπλε” έδωσαν ραντεβού το πρωί στο ΠΕΑΚΙ. Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης. Σε ό,τι αφορά στους τραυματίες, ο Θανάσης Στάικος περιμένει βασικά την εξέλιξη της κατάστασης του Κάρλες Σόρια, ενώ οι Ντάαν Ριένστρα και Ιάσων Κύρκος μάλλον πηγαίνουν πιο πίσω χρονικά για την επιστροφή τους στην ενεργό δράση.

Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός αμυντικός, την

Τρίτη (10/10) που επέστρεψε η ομάδα στις προπονήσεις, ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και αποχώρησε από την προπόνηση. Χθες έμεινε έμεινε και πάλι εκτός, οπότε το τεχνικό επιτελείο περιμένει να διαπιστώσει πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή του εντός των επόμενων ημερών.

Ο Ριένστρα συνεχίζει να κάνει ατομικό πρόγραμμα και αποθεραπεία, έως ότου ξεπεράσει τη θλάση που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, ενώ κι ο Κύρκος συνεχίζει το δικό του ατομικό πρόγραμμα. Για τους τραυματίες θα είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα το προσεχές διάστημα, ώστε να ξέρουν ο Στάικος και οι συνεργάτες του ποιον ή ποιους μπορούν να υπολογίζουν για τον ερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος, που είναι στις 20 Οκτωβρίου με τη Λαμία εκτός έδρας.

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας προγραμματίστηκε να γίνει το πρωί της Παρασκευής (13/10).

Keywords
Τυχαία Θέματα