Λούτον – Τότεναμ 0-1: Αήττητη και πρώτη! (highlights)

Αήττητη παραμένει η Τότεναμ στο αγγλικό πρωτάθλημα, καθώς πέρασε από την έδρα της Λούτον με 1-0 για την 8η «στροφή» της Premier League. Τα «σπιρούνια» είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και περιμένουν το αποτέλεσμα της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Σίτι την Κυριακή (08/10, 18:30, NS Premier League).

Στο 30ο λεπτό ο Κουλουσέφσκι μέσα από την περιοχή της Λούτον έκανε το σουτ, αλλά ο Καμίνσκι έκανε σπουδαία επέμβαση και κράτησε ανέπαφη την εστία του. Μάλιστα η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου στις καθυστερήσεις

του πρώτου ημιχρόνου έμεινε με 10 παίκτες. Ο Μπισούμα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο και πήρε από νωρίς τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ της ισοπαλίας και χωρίς γκολ.

Στο 52ο λεπτό η Τότεναμ άνοιξε το σκορ με τον Φαν ντε Φεν, ο οποίος από κοντά κέρδισε τον Καμίνσκι, ύστερα από ωραία ενέργεια του Μάντισον. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του αγώνα και τα «σπιρούνια» πήραν το τρίποντο. Η Τότεναμ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, ενώ η Λούτον είναι στην 17η με μόλις 4.

Οι συνθέσεις:

Λούτον (Ρομπ Έντουαρντς, 3-4-2-1): Καμίνσκι, Μπερκ, Λόκιερ (81′ Μπάρκλεϊ), Άντερσον (59′ Μένγκι), Ογκμπένε, Εμπανζού (67′ Τσονγκ), Νακάμπα, Ντόιτι, Μπράουν (66′ Μπέρι), Αντεμπαγιό (67′ Γκουντρόου)και Μόρις.

Τότεναμ (Άγγελος Ποστέκογλου, 4-2-3-1): Βικάριο, Πόρο, Ρομέρο, Φαν ντε Φεν, Ουντότζι (82′ Ντέιβις), Σαρ, Μπισούμα, Κουλουσέφσκι (90+4′ Βελίζ), Μάντισον (76′ Σκιπ), Ριτσάρλισον (47′ Χόιμπεργκ) και Σον (76′ Έμερσον).

Keywords
Τυχαία Θέματα