Πάρτι τίτλου στο Μαρούσι για τον Ολυμπιακό, 3-1 τον Παναθηναϊκό

Πάρτι τίτλου στο Μαρούσι για τον Ολυμπιακό, 3-1 τον ΠαναθηναϊκόnpiliosΤετ, 03/24/2021 - 22:21

Οι «ερυθρόλευκοι» σε μια γεμάτη και χωρίς ιδιαίτερα ψεγάδια εμφάνιση, νίκησαν δίκαια 3-1 σετ (25-21. 29-27, 23-25, 25-19) τον αιώνιο αντίπαλό τους και με την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου - και πριν καν ξεκινήσει το μίνι πρωτάθλημα των 6 αγωνιστικών

- «καθάρισαν» τυπικά τον φετινό τίτλο.

 

Ο Ολυμπιακός με το τρίποντο αυτό, σε 14 ματς έφτασε τους 39 βαθμούς, 9 περισσότερους από τον δεύτερο Φοίνικα (30β.), 12 από τον τρίτο Παναθηναϊκό (27β.) και 14 από τον τέταρτο ΠΑΟΚ (25β.).

 

Πλέον στο μίνι πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει ανάμεσα στις 4 πρώτες ομάδες θα χρειαστεί στην χειρότερη περίπτωση (να κερδίσει δηλαδή ο Φοίνικας και τα 6 ματς με τρίποντο) μαθηματικά 3 τρίποντα σε 6 ματς για να επιστρέψει η κούπα στο λιμάνι μετά από ένα χρόνο απουσίας.

 

Καλύτερη ομάδα με περισσότερες επιλογές

 

Η ομάδα του Καζάζη νίκησε γιατί απλά ήταν πιο ομάδα από τον αντίπαλό της. Είχε πολλές και καλύτερες επιλογές σε όλες τις θέσεις σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που είχε μοναδική αλλαγή στο κέντρο. Ειδικά στην περιφέρεια η διαφορά των Φρομ, Μιγιαίλοβιτς και Έγκλεσκαλνς από τους Τσάτσιτς, Ανδρεόπουλο και Ράπτη ήταν μεγάλη.  

 

Περισσότερα σε λίγο... 

ΕΛΛΑΔΑ - Volleyleague - ΒΟΛΕΙ Ολυμπιακός - Βόλεϊ Παναθηναϊκός - Βόλεϊ Off Off plolis Off Off ΒΟΛΕΙ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Στο γήπεδο που πέρσι έχασε και τους δύο τίτλους, πρωτάθλημα και League Cup, ο Ολυμπιακός πήρε πανηγυρική ρεβάνς από τον Παναθηναϊκό. Article publish on Τετ, 03/24/2021 - 22:21 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα