Η παραμυθένια εβδομάδα του Εσούγκου

Η παραμυθένια εβδομάδα του ΕσούγκουevlachosΤετ, 03/24/2021 - 21:58 Φανταστείτε την σκηνή. 

Με το τέλος της σχολικής εβδομάδας καλείτε τους φίλους σπίτι. Έχετε γενέθλια και θα γίνετε 16 χρόνων. Δύο ημέρες μετά υπογράφετε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της καρδιάς σας στις ακαδημίες της οποίας βρίσκεστε από οκτώ ετών. 

Τρεις ημέρες μετά κάνετε προπόνηση με την πρώτη ομάδα. Μια εβδομάδα μετά το πάρτυ κάνετε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα αντικαθιστώντας μάλιστα το είδωλό σας. Μια τρελή εβδομάδα τελειώνει με το σφύριγμα του διαιτητή. Δάκρυα στα μάτια. Πρώτη συνέντευξη... με δάκρυα στα

μάτια και αυτή. 

Ντάριο Εσούγκου καλώς ήρθες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο!

 

 

An extraordinary story with Sporting CP today, who not only beat Guimarães 1-0 to keep their unbeaten league season going, but they also handed a debut to Dário Essugo - who was just 15 years old this time last week!

Born in 2005! 16 years and 6 days old. pic.twitter.com/j7VPEMUkj8 — Alex Goncalves (@Aljeeves) March 20, 2021

 

 

Ο 16χρονος κεντρικός μέσος έζησε ένα παραμύθι σε μια εβδομάδα που πολλοί παίκτες θα ήθελαν να ζήσουν αλλά... δεν.

Γονείς γεννημένοι στην Αγκόλα... ο Ζοάο και η Φλορίντα η οποία σοφά, όπως θα πει αμέτρητες φορές από εδώ και πέρα, απέρριψε την Μπενφίκα για να φορέσει ο γιός της τα λατρεμένα του λευκά και πράσινα των λιονταριών. 

Εκεί άλλωστε έπαιζε το είδωλό του ο Ζοάο Μάριο ο οποίος κατέκτησε το Euro 2016 με την Πορτογαλία όταν ο Ντάριο ήταν 11 ετών. Αυτόν αντικατέστησε στο 84ο λεπτό του αγώνα με την Γκιμαράες. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

 

 

 

João Mario et Dario Essugo...

2014

Keywords
Τυχαία Θέματα