8ος Όμιλος: Τουρκία-Ολλανδία 4-2, ματσάρα με χατ-τρικ Γιλμάζ (vid)

8ος Όμιλος: Τουρκία-Ολλανδία 4-2, ματσάρα με χατ-τρικ Γιλμάζ (vid)gvasilioΤετ, 03/24/2021 - 21:12

Με τον ιδανικότερο τρόπο άρχισε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Τουρκία, επικρατώντας 4-2 της Ολλανδίας για τον 8ο όμιλο. 

Η ομάδα του Σενιόλ Γκιουνές άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Μπουράκ Γιλμάζ σούταρε έξω από την περιοχή με τη μπάλα να χτυπά στο σώμα του Ντε Λιχτ, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του Κρουλ. 

 

 

Οι Τούρκοι κέρδισαν πέναλτι στο 33ο λεπτό με τον

Μάλεν να ανατρέπει τον Γιοκσουλού και τον Μπουράκ Γιλμάζ να σημειώνει στο 34' το 2-0. 

 

 

Στο 45' οι Ολλανδοί άγγιξαν το γκολ με την κεφαλιά του Ντε Λιχτ να χτυπά στο αριστερό δοκάρι του Τσακίρ και τον Γιοκσουλού να διώχνει σύμφωνα με βοηθό και διαιτητή πάνω στη γραμμή, με το replay πάντως να δείχνει πως η μπάλα φαινόταν να έχει περάσει τη γραμμή.

 

 

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους “οράνιε” με την έναρξη του δεύτερου μέρους, καθώς ο Τσαλχάνογλου με σουτ από 25 και πλέον μέτρα νίκησε τον Κρουλ μετά από μόλις 31 δευτερόλεπτα, σημειώνοντας το 3-0.  

 

 

Οι Ολλανδοί δεν το παράτησαν όμως το παιχνίδι και στο 75' με εντυπωσιακή ενέργεια του Κλάασεν μείωσαν σε 3-1, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Λουκ ντε Γιονγκ πέτυχε το 3-2 με κεφαλιά ψαράκι. 

 

 

Η Τουρκία όμως έδιωξε γρήγορα το άγχος καθώς στο 81' με εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ, ο Μπουράκ Γιλμάζ σημείωσε το 4-2 πετυχαίνοντας χατ-τρικ. 

 

 

Οι συνθέσεις:
Τουρκία (Σενιόλ Γκιουνές): Τσακίρ – Τσελίκ, Κάμπακ, Σογιουντσού, Μέρας – Γιοκσουλού – Γιαζίτσι, Τουφάν, Τσαλχάνογλου, Καραμάν, Γιλμάζ.
Ολλανδία (Φρανκ Ντε Μπουρ): Κρουλ – Τετέ, Ντε Λιτ, Μπλιντ, Γουίνταλ - Ντε Ρουν (62' Λουκ Ντε Γιονγκ), Ντε Γιονγκ – Μπεγκχάους, Βαϊνάλντουμ, Μάλεν (69' Κλάασεν) – Ντεπάι. 

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - FIFA World Cup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Netherlands - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Netherlands ΔΙΕΘΝΕΙΣ Με τον ιδανικότερο τρόπο άρχισε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Τουρκία, επικρατώντας 4-2 της Ολλανδίας για τον 8ο όμιλο. Article publish on Τετ, 03/24/2021 - 21:12 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα