Παρί Σεν Ζερμέν: “Συναγερμός” ενόψει Μπάγερν

Οι πρωτοπόροι της Ligue 1 έχουν ηττηθεί τρεις φορές μέσα στο 2023, την τελευταία φορά την Τετάρτη, σε μια ήττα 2-1 από την Ολυμπίκ Μαρσέιγ για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Γαλλίας, αδυνατώντας να βρουν λύση στην επιθετικότητα της ομάδας της Προβηγκίας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να μην υπολογίζεται λόγω τραυματισμού για άλλες δύο εβδομάδες, οπότε δεν θα παίξει

δεν θα παίξει με τη Μπάγερν στο “Parc des Princes” την Τρίτη, η Παρί χωρίς το μεγάλο της αστέρι, χάνει πολύ από τη δύναμη της στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Νεϊμάρ ήταν απογοητευτικός απέναντι στη Μαρσειγ, με τον Μέσι να διατηρεί την καλή του φόρμα, αλλά δεν αρκεί ο Αργεντινός για να ξεπεραστεί το μεγάλο εμπόδιο των Βαυαρών. Ο Σέρχιο Ράμος μπορεί να πέτυχε γκολ την Τετάρτη, αλλά η επιθετικότητά του δεν αναπληρώνει την έλλειψη ρυθμού και τις κακές επιστροφές του, εκθέτοντας σε πολλές περιπτώσεις τον Μαρκίνιος.

Αντίθετα, η Μπάγερν ανακαλύπτει ξανά τη φόρμα της, σκοράροντας οκτώ φορές στα δύο τελευταία ματς της Μπουντεσλίγκα και αυτό δεν αποτελεί καλό οιωνό για την Παρί, της οποίας η άμυνα μοιάζει συχνά χαμένη.

«Πρέπει να κλείσουμε το στόμα μας και να δουλέψουμε», είπε ο Μαρκίνιος μετά τον αποκλεισμό από τη Μαρσέιγ.
«Είμαστε απογοητευμένοι και θυμωμένοι», συμπλήρωσε ο τερματοφύλακας Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα. Αν το ταλέντο λείπει από την Παρί Σεν Ζερμέν τον τελευταίο καιρό, ο θυμός μπορεί να την οδηγήσει κάπου…

Keywords
Τυχαία Θέματα