Παρί Σεν Ζερμέν-Λειψία: Νίκη 1-0 και ξανά στο κόλπο οι Παριζιάνοι (hl)

Παρί Σεν Ζερμέν-Λειψία: Νίκη 1-0 και ξανά στο κόλπο οι Παριζιάνοι (hl)tbairaktΤρί, 11/24/2020 - 23:53

Στο Παρκ ντε Πρενς η Παρί επικράτησε με 1-0 της Λειψίας  για τον 8ο Όμιλο του Champions League και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης.


Η Παρί άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς, μόλις στο 11ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Ντι Μαρία από τον Ζάμπιτζερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νεϊμάρ που σημείωσε γκολ

στο Champions League, μετά από έξι αγώνες.


Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα δεν ήταν και το καλύτερο με την Παρί να ελέγχει το παιχνίδι, να μην δημιουργεί μεγάλες φάσεις αλλά την ίδια στιγμή να μην κινδυνεύει και ιδιαίτερα.


Στην επανάληψη στο 58’ ο Μ’ Μπαπέ αστόχησε από καλή θέση για γκολ.


Ο Τούχελ πέρασε τον Ραφίνια στην θέση του Ντι Μαρία και γύρισε σε σχήμα με τρεις στόπερ για να φυλάξει τα νώτα του και να περιορίσει την επιθετικότητα των γερμανών.


Και το κατάφερε, μιας και η Λειψία δεν απείλησε ως το τέλος.

Αντίθετα ο Σαράμπια θα μπορούσε στο 90+5 να σκοράρει αλλά το σουτ του σταμάτησε ο Γκουλασί.


ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Νάβας, Φλορέντσι, Ντιαλό, Μαρκίνιος, Μπάκερ, Ερέρα (83’ Βεράτι), Ντανίλο, Παρέδες, Ντι Μαρία (64’ Ραφίνια), Νεϊμάρ (90’Σαράμπια), Μ’ Μπαπέ (90’ Κεάν).


ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάσι, Μουκιέλε (63’ Όρμπαν), Ουπαμεκανό, Κονατέ, Ανχελίνιο, Ζάμπιτζερ, Χαϊντάρα, Φόρσμπεργκ, Ν’ Κουνκού, Πόοουλσεν, Όλμο (64’ Κλάϊφερτ).

 

 

 

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain - Ποδόσφαιρο RB Leipzig - Ποδόσφαιρο Off Off tbairakt Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Paris Saint Germain ΔΙΕΘΝΕΙΣ Στο Παρκ ντε Πρενς η Παρί επικράτησε με 1-0 της Λειψίας για τον 8ο Όμιλο του Champions League και μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης. Article publish on Τρί, 11/24/2020 - 23:53 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα