Ολυμπιακός: Περιμένοντας τον Ραφίνια και λίγη τύχη!

Ολυμπιακός: Περιμένοντας τον Ραφίνια και λίγη τύχη!vkonstanΤρί, 11/24/2020 - 23:23

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι, το "μεγαθήριο" του ομίλου του στο φετινό Champions League με απουσίες που πονάνε τον Πέδρο Μαρτίνς (25/11, 19.55, MC

Novasports.gr). Η κακοδαιμονία αφήνει τον Ολυμπιακό χωρίς τους Ελ Αραμπί, Χασάν, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά και Χολέμπας, ενώ ο Ραφίνια παλεύει με το χρόνο και έναν μικρό τραυματισμό για να πάρει φανέλα βασικού απέναντι στη Σίτι.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπλήρωσε με κόπο την αποστολή του Ολυμπιακού και σε ό,τι αφορά την αρχική ενδεκάδα για το παιχνίδι με τους "πολίτες" δεν δύναται να προχωρήσει σε μεγάλες εκπλήξεις απέναντι στον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος είχε την άνεση να αφήσει στην Αγγλία Ντε Μπρόινε και Γουόκερ.

Αν ο Ραφίνια καταφέρει να πατήσει δυνατά το πόδι του στην αυριανή πρωϊνή δοκιμή, τότε ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον χρησιμοποιήσει ξανά ως αριστερό μπακ στο 4-3-3, με Σισέ και Σεμέδο ως στόπερ, Ντρέγκερ δεξί μπακ, Πέπε, Μπουχαλάκη, Εμβιλά αμυντικά χαφ, Μασούρα, Καμαρά, Φορτούνη προωθημένους. 

Στην περίπωση που ο Βραζιλιάνος δεν καταφέρει να βρεθεί στην επιθμητή κατάσταση, τότε ο Πορτογάλος θα παρατάξει τους Πειραιώτες με διάταξη 3-5-2. Τριάδα στην άμυνα θα είναι οι Σεμέδο, Σισέ και Μπα, φουλ μπακ θα παίξουν οι Ντρέγκερ και Μασούρας, εσωτερικοί μέσοι θα ξεκινήσουν οι Εμβιλά, Πέπε και Μπουχαλάκης, ενώ μπροστά θα συνεργαστούν οι Καμαρά και Φορτούνης. 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Πέδρο Μαρτίνς ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ Ενδεκάδα Ολυμπιακού Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ποια είναι τα πλάνα του Μαρτίνς για το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι. Τι θα κρίνει η παρουσία του Ραφίνια. Article publish on Τρί, 11/24/2020 - 23:23 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα