Περιστέρι: Τετράδα απουσιών στην προπόνηση

Περιστέρι: Τετράδα απουσιών στην προπόνησηbasket1thanosΤρί, 11/24/2020 - 23:21

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας των Δυτικών προαστίων της Αττικής:

«Με αρκετές απουσίες πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (24/11) η επιστροφή στις προπονήσεις για το Περιστέρι, μετά την αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο

για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν είχε στην διάθεση του τον Γιάννη Αθηναίου και τον Γάιο Σκορδίλη, που βρίσκονται με την Εθνική ομάδα στο Σαράγεβο για τα δύο παιχνίδια (με Λετονία και Βουλγαρία) της προκριματικής φάσης του Ευρωμπάσκετ του 2022.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Τεράν Πέτεγουεϊ, λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζε στο πόδι του πριν από την αναμέτρηση με το «Γηραιό», και ο Ζώης Καράμπελας, ο οποίος είχε υποστεί διάστρεμμα.

Η κατάσταση των δύο παικτών θα κριθεί εκ νέου πριν από την προπόνηση της Τετάρτης (25/11), οπότε και θα φανεί εάν θα τεθούν στην διάθεση του προπονητή.»

ΕΛΛΑΔΑ - Basket League - ΜΠΑΣΚΕΤ Περιστέρι - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Περιστέρι ΕΛΛΑΔΑ Με προβλήματα διεξήχθη η πρώτη προπόνηση του Περιστερίου μετά το «διπλό» στο Ιβανώφειο επί του Ηρακλή. Σκορδίλης και Αθηναίου βρίσκονται με την Εθνική ομάδα ενώ οι Πέτεγουεϊ και Καράμπελας αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Article publish on Τρί, 11/24/2020 - 23:21 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα