Παράταση χρόνου σε Σιλβίνιο μέχρι το ντέρμπι έδωσε ο Ολάς (photo)

Λίγο μετά την ήττα της Λιόν από τη Ναντ, ο Πρόεδρος της Λιόν Ζαν Μισέλ Ολάς, επιτέθηκε μέσω του twitter στον δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της ομάδας, τον Βινσάντ Ντουλούκ που έγραψε άσχημη κριτική για τον προπονητή της ομάδας, Σιλβίνιο στον οποίο όμως έδωσε...παράταση χρόνου μέχρι το ντέρμπι με την Σεντ Ετιέν.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Όχι κύριε Ντουλούκ, δεν έχει κριθεί κανείς ακόμη στόχος για την ομάδα και θα εργαστούμε όλοι μαζί, ο Ζουνίνιο, ο Σιλβίνιο,
το προσωπικό και όλοι οι παίκτες, για να δείξουν πως οι επιλογές που έχουν γίνει έχουν γίνει για το καλό της ομάδας και των οπαδών μας».
Μιλώντας πάντα στον δημοσιογράφο ξεκαθάρισε σχετικά με το μέλλον του. «Να είσαι προσεκτικός γιατί η δημόσια φωνή που έχεις μπορεί να στραφεί εναντίον σου που προσπαθείς να διαβάλεις τον Ζουνίνιο που δουλεύει σκληρά και είναι καλός άνθρωπος. Να εξαφανίσεις τον Σύλβιο που χρειάζεται χρόνο και υποστήριξη, να περιθωριοποιήσεις το πρότζεκτ της Λιόν που βασίζεται στη δύναμη αρμόδιων ανθρώπων του αθλητισμού..
Ένας λίγος χρόνος που δόθηκε στον Sylvinho για να ισιώσει την κατάσταση μέχρι τη νύχτα της Κυριακής και στο ντέρμπι με την Σεντ Ετιέν;

Η Λιόν μετά από 8 αγωνιστικές έχει πάρει 9 βαθμούς και βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας.

⁦@OL⁩ ⁦@lequipe⁩ ⁦@vincentduluc⁩ ⁦@leprogreslyon⁩ ⁦@leodubois15⁩ pic.twitter.com/3LWyOFOZia

— Jean-Michel AULAS (@JM_Aulas) 29 Σεπτεμβρίου 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα