Παράσχος: «Θα βασανιστούμε μέχρι το τέλος» (video)

O Γιώργος Παράσχος τονίζει ότι ο Αστέρας Τρίπολης θα ...βασανιστεί μέχρι τη λήξη της σεζόν για να κατακτήσει την παραμονή.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης μετά το ματς με τον Λεβαδειακό:

«Δυστυχώς σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι και με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ενώ δημιουργήσαμε πάρα πολλές φάσεις και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο δυστυχώς έχουμε μια κακοδαιμονία που δεν μπορούν και τα παιδιά να βοηθήσουν. Να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ.
Να λυθούν τα πόδια τους. Να παίξουν πιο άνετα. Δυστυχώς κυνηγούσαμε από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, το γκολ. Σίγουρα όσο περνούσε ο χρόνος δεν είχαμε καθαρό μυαλό, ενώ μπορούσαμε σε πάρα πολλές φάσεις και ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο αντί να κάνουμε πάσες, να κάνουμε σουτ. Οι σέντρες μας ήταν με κλειστά τα μάτια και δε μπορούσαμε να σημαδέψουμε κανέναν. Και έτσι φτάσαμε στο 0-0. Σίγουρα θα βασανιστούμε μέχρι το τέλος. Εχουμε δύο παιχνίδια εκτός έδρας που θα πρέπει τουλάχιστον εκεί να πάρουμε κάτι»:

Για το αν στο ημίχρονο είπε στους παίκτες του να είναι πιο αποτελεσματικοί:

«Αυτό είναι θέμα ικανότητας. Από εκεί και πέρα αν θα μπορούσε ο προπονητής να φτάσει σε αυτό το σημείο να μπει στο μυαλό του κάθε παίκτη και να του έλεγε αν θα πρέπει να κάνει σουτ ή πάσα, τότε είναι ο Θεός. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του κάθε ποδοσφαιριστή. Μπορώ να πω τα παιδιά πως μπορούν να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή. Για το αν θα πρέπει να δώσει πάσα, ή να κάνει σουτ είναι στο δικό τους μυαλό. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Γι’ αυτό υπάρχουν και οι σκόρερ, οι οποίοι πληρώνονται αδρά για να βάζουν γκολ σε δύο φάσεις. Από τη στιγμή που οι δικοί μας χρειάζονται είκοσι τελικές για να βάλουμε ένα γκολ, που σήμερα κάναμε τόσες τελικές και δεν βάλαμε κανένα, δεν μπορώ να σας πω κάτι διαφορετικό. Τι να πει ο προπονητής».

Ο Νίκος Καραγεωργίου από την πλευρά του έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τόνισε ότι άλλοι παράγοντες δεν αφήνουν την ομάδα του να ορθοποδήσει:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας με βάση τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Μπορεί ο ένας βαθμός να μην φαίνεται πολύ για να κοιτάξουμε πιο αισιόδοξα τα πράγματα, παρ' όλα αυτά όμως είναι ένας βαθμός. Δεν θα σταθώ όμως εκεί, ούτε στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι ήμασταν λίγο τυχεροί σε κάποιες στιγμές που δημιούργησε ο αντίπαλος και δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Είχαμε κι εμείς όμως κάποιες στιγμές. Οι παίκτες μου έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια, αυτό το παιχνίδι τελειώνει εδώ. Μπορεί εσάς ή πολλούς άλλους να μην σας ενδιαφέρει, αλλά ενδιαφέρει όσους τους νοιάζει που πρέπει να πάει το ποδόσφαιρο, το ότι εκτός από ένα παιχνίδι στον ΟΦΗ που ήταν πολύ ανώτερος και μας κέρδισε δίκαια, σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια δικαιούμασταν να πάρουμε πολύ περισσότερους βαθμούς και δεν μας το επέτρεψαν. Μας άφησαν να έχουμε 21 βαθμούς και όλοι να μας θεωρούν πεσμένους. Αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στον τρόπο με τον οποίον μας αντιμετώπισαν άλλοι παράγοντες και όχι οι ίδιες οι αντίπαλες ομάδες. Παίξαμε επί ίσοις όροις, σε πολλά παιχνίδια ήμασταν ανώτεροι, σε πολλά παιχνίδια στείλαμε τη μπάλα στα δίχτυα, δεν μας το δίνανε. Σε πολλά παιχνίδια έδιναν εις βάρος μας πέναλτι για να χάσουμε και βρεθήκαμε να είμαστε εκεί. Δεν δικαιούται αυτή η ομάδα να είναι εκεί και δεν έχει να κάνει με το σημερινό παιχνίδι ούτε με την εικόνα, γιατί σήμερα παίζαμε με πολύ ικανό αντίπαλο».
Keywords
Τυχαία Θέματα