Το Epic Games Store είναι spyware...

Σε άλλα νέα ο Tim Sweeney είναι δάκτυλος κατασκόπων.

Ακούγεται σαν ανέκδοτο και θα μπορούσε να είναι τέλεια Πρωταπριλιάτικη φάρσα, αλλά απ' ο,τι φαίνεται δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο.

Το Epic Games Store έχει δεχτεί αρκετή κριτική τον τελευταίο καιρό, τόσο για τα exclusives όσο και για το περιεχόμενο. Αυτό δεν σημαίνει

ότι δεν υπάρχουν άτομα εκεί έξω που θα τραβήξουν κάποιο θέμα λίγο παραπάνω.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του USGamer, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που ισχυρίζονται ότι το store της Epic Games λειτουργεί ως spyware για την κυβέρνηση της Κίνας και πως σε αυτό έχει ανάμιξη και η Tencent games η οποία κατέχει το 40% της Epic Games. Προφανώς και το USGamer καταλήγει ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και πως όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί περί spyware είναι αναληθείς.

Το γεγονός αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Tim Sweeney, CEO της Epic Games, ο οποίος τοποθετήθηκε πάνω στο ζήτημα με σχετικό tweet.

Σύμφωνα με το PCGamer ο ισχυρός άντρας της Epic Games, δήλωσε ότι: "Όλοι οι επενδυτές της Epic είναι φίλοι και συνεργάτες. Κανείς δεν μπορεί να επιβάλει τις αποφάσεις του στην Epic. Κανείς δεν έχει πρόσβαση στα δεδομένα πελατών της Epic."

Η συνεργασία μεταξύ Epic και Tencent ξεκίνησε το 2012, με την Epic να ψάχνει το δρόμο προς το online gaming και την Tencent να επενδύει με τα αποτελέσματα να αποδίδουν καρπούς μερικά χρόνια αργότερα με το φαινόμενο Fortnite και τον Sweeney να λέει πως δεν θα μετανοιώσει ποτέ για αυτή του την απόφασή.

Σε άλλα νέα το Epic Games Stores "έκλεισε" το Borderlands 3 ως timed exclusive τίτλο, ενώ παρά την έντονη κριτική, το κατάστημα θα συνεχίσει να φέρνει αποκλειστικότητες .

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN Greece To Epic Store θα συνεχίσει να φέρνει αποκλειστικότητες Epic: Δεν κλέβουμε τα δεδομένα σας στο Steam Αποκαλύφθηκε το roadmap του Epic Store

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα