Παράσχος: "Πρώτη φορά τέτοια κατάσταση" (video)

Στην ιδιαιτερότητα του αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος, μιλώντας για τη γρήγορη αποβολή του Τριανταφυλλόπουλου αλλά και για το πως διαχειρίστηκε ο Αστέρας το παιχνίδι στη συνέχεια. "Όλα λάθος..." αρκέστηκε να πει ο Τραϊανός Δέλλας, επίσης στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Παράσχου:

"Είναι το μοναδικό παιχνίδι που αντιμετωπίσαμε τέτοια κατάσταση, όσο είμαι στον πάγκο του Αστέρα, δηλαδή να παίξουμε από τόσο νωρίς με παίκτη λιγότερο από τόσο νωρίς στο ματς. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά και να τους δώσω συγχαρητήρια για την εξαιρετική
τους προσπάθεια. Σε καμία στιγμή δεν φοβήθηκαν το παιχνίδι από την αποβολή και μετά. Κι όταν μια ομάδα παίζει για 90 λεπτά με παίκτη λιγότερο και κάνει 13 τελικές και κερδίζει με 3-0 τα λόγια είναι περιττά. Πιστεύω ότι θα μας δώσει τεράστια ώθηση η σημερινή νίκη. Παρά το πρόβλημα με τις κάρτες που θα έχουμε και από σήμερα αλλά έτσι κι αλλιώς κόντρα στην Ξάνθη δεν θα έχουμε και τον Κώτσιρα, είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε ανάλογη συνέχεια και θα κάνουμε καλά παιχνίδια".

Αναλυτικά οι δηλώσεις Δέλλα:

"Σήμερα θεωρώ ότι ίσως κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι από τη μέρα που βρίσκομαι εγώ στην ομάδα. Αν και το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για μας, υπό την έννοια ότι βρεθήκαμε πολύ νωρίς με παίκτη παραπάνω, αυτό δεν φάνηκε ποτέ. Τα κάναμε όλα λάθος, στον τρόπο ανάπτυξης και στον τρόπο διαχείρισης της αναμέτρησης. Γι' αυτό ήρθε αυτή η ήττα που την χαρακτήρισα πριν ντροπιαστική για μας και αυτό έχει να κάνει με την εικόνα μας σ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πάρα πολλά λάθη, κάθε βολέ του τερματοφύλακα ήταν ευκαιρία για τον αντίπαλο. Θα το θεωρήσω σαν μια κακή παρένθεση αλλά θα πρέπει γρήγορα να ανασυνταχτούμε και να σταθούμε ξανά στα πόδια μας γιατί κάπου χαθήκαμε μετά το τελευταίο παιχνίδι. Αυτή η "σφαλιάρα" να μας αφυπνήσει γιατί δεν μου άρεσε η εικόνα πολλών παιδιών σήμερα αλλά και η γενικότερη εικόνα της ομάδας. Για μας ήταν ένα κακό βράδυ και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την σημερινή ήττα αλλά θα πρέπει γρήγορα να ανασυνταχτούμε".
Keywords
Τυχαία Θέματα