Παράπονα από τη διαιτησία ο Παράσχος (video)

Ο προπονητής της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου, δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για τη νίκη της ΑΕΛ επί του Αστέρα Τρίπολης.

«Ευχαριστώ τους παίκτες μου και το προπονητικό τιμ για τη νίκη αυτή. Δούλεψαν σκληρά για το παιχνίδι αυτό και το κέρδισαν. Είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτούς. Θέλαμε τη νίκη αυτή και την πήραμε. Αφιερώνω τη νίκη αυτή σε έναν πρώην ποδοσφαιριστή μου στην Ιταλία
που τις προηγούμενες ημέρες απεβίωσε. Επίσης την αφιερώνω στο κόσμο που μας στήριξε σήμερα. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Κάναμε αρκετά τεχνικά λάθη. Δεχθήκαμε ένα γκολ με άσχημο τρόπο, αλλά δεν τα παρατήσαμε. Ποτέ δεν τα παρατάμε. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα. Όταν ο Μόρας σκόραρε αμυνθήκαμε πολύ καλά. Το πιο σημαντικό σήμερα ήταν οι τρεις βαθμοί και είμαι χαρούμενος που τους κατακτήσαμε».

Ο Γιώργος Παράσχος δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την ήττα της ομάδας του ενώ αναφέρθηκε και στο πέναλτι που δόθηκε στην ΑΕΛ.
"Είμαστε δικαιολογημένα απογοητευμένοι και στενοχωρημένοι. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο στο οποίο προηγηθήκαμε κι αν ο διαιτητής δεν έδινε το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι ένα ακόμα τέρμα καθώς ελέγχαμε απόλυτα το παιχνίδι. Είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για τη διαιτησία εφέτος αλλά έβαλε την ΑΕΛ στο παιχνίδι από το πουθενά. Στο δεύτερο μέρος δεχτήκαμε ένα γκολ από κακή αμυντική αντίδραση σε στημένη μπάλα αλλά νομίζω ότι και η φάση του Μανιά είναι πέναλτι υπέρ μας που δεν δόθηκε δυστυχώς. Μπήκαμε σε περιπέτειες αλλά η ομάδα μας είναι καλή και δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Τους βαθμούς που χρειαζόμαστε θα τους πάρουμε".
-Πιστεύετε πως οι αντιδράσεις του Καλτσά στις αποφάσεις του διαιτητή ήταν σωστές;
"Οχι".
Keywords
Τυχαία Θέματα