Χωρίς νικητή το ντέρμπι "αιωνίων"

Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το ντέρμπι "αιωνίων" στην Κύπρο μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας. Με νίκες προχώρησαν ΑΕΚ Λάρνακας και ΑΕΛ.

ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια 1-1

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι των «αιωνίων» του Κυπριακού πρωταθλήματος, καθώς ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια έμειναν στο 1-1 για
την 26η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 8ο λεπτό με την κεφαλιά του Καρλάο για να ισοφαρίσει η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου στο 58ο λεπτό με το δυνατό σουτ του Γκόμεθ. Βασικοί για την Ομόνοια οι Βύντρα, Κολοβός και Μαυρίας, ενώ για τον ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε σε ένα ακόμη ματς ο Βούρος.

ΑΕΚ Λάρνακας-Απόλλων Λεμεσού 2-1

Την βαθμολογική απώλεια του ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ο Απόλλων Λεμεσού, ο οποίος ηττήθηκε 2-1 στην Λάρνακα από την ΑΕΚ. Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Ιβάν Τρισκόφσκι, με τον Σκοπιανό επιθετικό στην επιστροφή του στη δράση πέτυχε δύο γκολ στο 6’ και στο 73’ κρατώντας ζωντανή την ομάδα του στην διεκδίκηση της 3ης θέσης. Για τον Απόλλωνα είχε ισοφαρίσει προσωρινά με πέναλτι του Φώτη Παπουλή στο 29ο λεπτό. Με τη νίκη αυτή η ΑΕΚ έφτασε του 46, ενώ ο Απόλλων έμεινε στους 53.

Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΛ 0-2

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρούμπεν Χουράδο που πέτυχε και τα δύο γκολ η ΑΕΛ νίκησε 2-0 την Νέα Σαλαμίνα και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες. Ο 32χρονος Ισπανός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 68ο λεπτό και έκανε το 0-2 από το σημείο του πέναλτι στο 75’.
Keywords
Τυχαία Θέματα