Ποιός Κριστιάνο;; Ο Κεν!! (video)

Μπήκε στο γήπεδο στο 69ο λεπτό και σκόραρε στο 72ο! Ο Μοίς Κεν είναι "καυτός" στα τελευταία ματς με την Γιουβέντους και την εθνική Ιταλίας. Έδωσε τη λύση στην γηραιά κυρία και τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Έμπολι!

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με αποδοκιμασίες από τον κόσμο της Γιουβέντους για την εικόνα της ομάδας. Η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον τραυματισμό του με την Πορτογαλία αλλά και η απώλεια του Ντιμπάλα ένα εικοσάλεπτο πριν αρχίσει το ματς με μυϊκό πρόβλημα άφησαν την ομάδα χωρίς δημιουργία, ταχύτητα

και φαντασία μέσο-επιθετικά.

Η Γιουβέντους σε όλο το πρώτο ημίχρονο έφτιαξε μια τελική προσπάθεια με τον Μάντζουκιτς. Η Έμπολι είχε την κατοχή της μπάλας, τις ευκαιρίες και τον τρόπο να γίνει απειλητική αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε!

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αλέγκρι πίεσε πιο ψηλά. Δεν επέτρεψε στην Έμπολι να περάσει το κέντρο. Μέσα σε ένα εικοσάλεπτο έφτιαξε επτά τελικές προσπάθειες αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε καμία. Κύριος εκφραστής ο απελπιστικά άστοχος Μπερναρντέσκι!

Όλα αυτά μέχρι το 69ο, όταν και μπήκε στο γήπεδο ο "καυτός" από τα δύο γκολ με την Σκουάντρα Ατζούρα (...με Φινλανδία και Λίχτενσταϊν)... Μοίς Κεν. Χρειάστηκε δύο λεπτά και σαράντα δευτερόλεπτα αλλά και μια εξαιρετική ασίστ του Μάντζουκιτς για να σκοράρει ξανά και να κάνει το 1-0!

Σκορ που έμεινε ως το τέλος με το νεαρό φορ να δείχνει την φανέλα του για να τον μάθουν ακόμη καλύτερα όσοι δεν τον γνώριζαν!

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ : Σέζνι - Κανσέλο, Ρουγκάνι, Κιελίνι, Σάντρο (61' Σπινατσόλα) - Πιάνιτς, Τσαν, Μπετανκούρ, Ματουιντί (69' Κεν)- Μπερναρντέσκι (84' Κάσερες), Μάντζουκιτς

ΕΜΠΟΛΙ : Ντραγκόβσκι - Ντι Λορέντσο, Βέσελι, Μαϊέτα (80' Πασκουάλ), Ντελ'Όρκο, Πάγιατς (79' Ουτσάν) - Μπενασέρ, Τραορέ, Κρούνιτς (80' Ακουά) - Καπούτο, Φαρίας

Keywords
Τυχαία Θέματα