Παπαθεοδώρου: "Περίεργη φιλοσοφία η Οπάβα"

Το όνομα της Οπάβα, της αυριανής (6/11, 19:30) αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του BCL, μπορεί να μην προκαλεί... τρόμο στον μπασκετικό κόσμο, όμως, κανείς δεν δικαιούται να το υποτιμά. Το κατάλαβε πρώτη και καλύτερη η Ναντέρ, που γνώρισε την ήττα στην έδρα της τσέχικης ομάδας.

Το πάθημα των Γάλλων είναι μάθημα για τους "ασπρόμαυρους". Και πρώτα από όλους για τον προπονητή της ομάδας, Ηλία Παπαθεοδώρου. Το δήλωσε ο ίδιος, άλλωστε, σχολιάζοντας την αυριανή αναμέτρηση στην
Τσεχία στην επίσημη ιστοσελίδα του "Δικέφαλου".

"Ψάχνουμε την πρώτη εκτός έδρας μας νίκη απέναντι σε μία ομάδα, που μπορεί να μην έχει το μεγάλο όνομα, αλλά ξέρει να παίζει το παιχνίδι καλά. Έχει μία ιδιόμορφη και περίεργη φιλοσοφία, ιδιαίτερα στην επίθεσή της. Η Ναντέρ ήταν η πρώτη ομάδα που έπαιξε εδώ, την υποτίμησε και έχασε το παιχνίδι", είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Και πρόσθεσε: "Οι αντίπαλοί μας φάνηκαν ανταγωνιστικοί και στα εκτός έδρας τους παιχνίδια, όπως έγινε και με την Χολόν στο Ισραήλ, και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι, για να πετύχουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη".
Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ για να φτάσει ως την Οπάβα, στην Τσεχία, έκανε 13 ώρες ταξίδι από την Θεσσαλονίκη. Το καλό για τους "ασπρόμαυρους" είναι ότι είχαν το χρόνο να ξεκουραστούν, αλλά και να αποφύγουν τις μετακινήσεις στη διάρκεια της παραμονής της στην Τσεχία. Κι αυτό, διότι το γήπεδο όπου θα γίνει ο αγώνας, αλλά και θα προπονηθεί απόψε ο "Δικέφαλος" είναι στο ίδιο συγκρότημα με το ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή. Προγραμματισμένη προπόνηση για τον ΠΑΟΚ υπάρχει και το πρωί της Τρίτης (11:00).
Keywords
Τυχαία Θέματα