Εκτός ATP Finals ο Ναδάλ!

Δεν θα καταφέρει να δώσει τελικά το “παρών” σε ακόμα ένα World Tour Finals ο Ραφαέλ Ναδάλ λόγω του προβλήματος στους κοιλιακούς που εμφανίστηκε στο Paris Masters.

Για ακόμη μια χρονιά, το Nitto ATP Finals του Λονδίνου θα είναι “φτωχότερο”.

Ο Νο2 τενίστας στον κόσμο, Ραφαέλ Ναδάλ δεν είναι τελικά έτοιμος για να “ριχτεί” στη μάχη του τελευταίου τουρνουά της σεζόν και σε μια είδηση που μάλλον αναμενόταν

ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει και στη φετινή γιορτή.

Θυμίζουμε ότι πέρσι αγωνίστηκε σε έναν αγώνα πριν αποσυρθεί τελικά από το τουρνουά που είναι μία από τις ελάχιστες διοργανώσεις που δεν έχει κερδίσει ποτέ ο θρυλικός Ισπανός!

O 32χρονος Ισπανός ενημέρωσε μάλιστα πως θα “εκμεταλλευτεί” τον παραπάνω διαθέσιμο χρόνο που θα έχει ώστε να κάνει μία επέμβαση στον αστράγαλό του αλλά και να “δουλέψει” όλα τα θέματα τραυματισμού που έχει ώστε να είναι πανέτοιμος για το 2019!

Η μη συμμετοχή του Ράφα στο Λονδίνο “κλειδώνει” και μαθηματικά το year-end No1 υπέρ του Νόβακ Τζόκοβιτς!

Το τελευταίο του ματς στη σεζόν έμελλε τελικά να είναι εκείνος ο ημιτελικός κόντρα στον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο στο Αμερικανικό Όπεν το οποίο δεν τελείωσε ποτέ με τον Ναδάλ αποσύρεται στο τέλος του δεύτερου σετ.

Νωρίτερα στη σεζόν, είχε χάσει όλο το διάστημα από τα τέλη Ιανουαρίου μέχρι την έναρξη της χωμάτινης περιόδου επίσης λόγω τραυματισμού.

Παρόλα αυτά, είχε και πάλι μια άρτια χρονιά με την κατάκτηση του ενδέκατου Ρολάν Γκαρός, τριών Masters τίτλων (Μόντε Κάρλο, Ρώμη, Τορόντο), ημιτελικοί σε Wimbledon και US Open ενώ στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν ηγείτο της παγκόσμιας κατάταξης.

Περαστικά, Ράφα!

Κώστας Αϊτάκης

The post Εκτός ATP Finals ο Ναδάλ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα