Fans του Diablo ξεκίνησαν αίτημα για ακύρωση του Diablo Immortal

Με όσα έγιναν, φαντάζει λογικό.

Ολόκληρο αίτημα ακύρωσης ξεκίνησαν οι fans του Diablo, ενάντια στον πρόσφατο τίτλο που ανακοίνωσε η Blizzard, Diablo Immortal.

Όπως αναφέρει το mcvuk, το αίτημα που μπορείτε να βρείτε εδώ, έχει την περιγραφή: "Η Blizzard δεν νοιάζεται για την κοινότητα πλέον. Είναι απαράδεκτο και είναι σαν να

μας φτύνουν στην μούρη. Στηρίξτε μας για να τους δείξουμε πόσο απογοητευμένοι είμαστε."

Βλέπετε και εσείς βέβαια ότι η εξαγρίωση του κοινού έχει ξεπεράσει κάθε επίπεδο, καθώς λάδι στη φωτιά ήρθε να βάλει η διαγραφή μεγάλης μερίδας των dislikes από το cinematic του παιχνιδιού. Πιο πριν βέβαια, ακόμα και ο παραγωγός του Diablo 2, εναντιώθηκε στον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία παρουσίασε ένα παιχνίδι, που κατά τ'άλλα είχε αρκετές προοπτικές να πετύχει.

Σίγουρα φαίνεται πάντως πως η εταιρεία δεν περίμενε μια τέτοια αντίδραση και δηλώνει απογοητευμένη που δεν μπορεί να μιλήσει περαιτέρω για όσα ετοιμάζει.

Αναμένουμε να δούμε πώς θα προχωρήσει αυτή η ενέργεια.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Πάνω από 100 χιλιάδες dislikes φαίνεται πως αφαιρέθηκαν από το cinematic του Diablo Immortal Valkyria Chronicles - Switch Announcement Trailer World War 3 - Early Access Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα