Παπασταθόπουλος: “Να μην μας ξεγράψει κανείς”!

Αρχηγικές δηλώσεις από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο μετά το φινάλε του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Ο έμπειρος αμυντικός των “ερυθρόλευκων” αναφέρθηκε στη βελτίωση που έχει παρουσιάσει η ομάδα του, αλλά και στην προσπάθεια που θα κάνουν οι Πειραιώτες για να καλύψουν το χαμένο βαθμολογικό “έδαφος”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος:

Για το ντέρμπι:

“Πολύ δύσκολο παιχνίδι, είχαμε τις

δικές μας ευκαιρίες, είχε και η ΑΕΚ, το μομέντουμ πήγαινε προς το μέρος μας, δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας και ήρθε η ισοπαλία.

Όλη την εβδομάδα συζητήσαμε με τον προπονητή, φτιάξαμε ένα πλάνο παιχνιδιού που ακολουθήσαμε. Δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα σε κάποια μέρη και ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος στο δεύτερο ημίχρονο και δείξαμε ότι αν μια ομάδα άξιζε να πάρει το αποτέλεσμα ήμασταν εμείς”.

Για τη βελτίωση του Ολυμπιακού και τη δουλειά που θα γίνει στη διακοπή:

“Αποκτάμε μεγαλύτερη συνοχή και αγωνιστικότητα και μετά τη διακοπή, όπου θα δουλέψουμε, θα παρουσιάσουμε κάτι πολύ καλύτερο.

Δεν με ανησυχεί κάτι, ήδη έχει αρχίσει να βελτιωνόμαστε, κάνουμε όσα θέλει ο προπονητής που μας έχει βοηθήσει ώστε να έχουμε ένα πλάνο στο παιχνίδι μας και να το ακολουθούμε στους αγώνες μας. Χρειαζόμαστε βελτίωση, αλλά και τους παίκτες που δεν έχουν μπει καλά στην ομάδα ή είχαν τραυματισμούς”.

Για την παρουσία του κόσμου:

“Συγκλονιστικός ο κόσμος, τους ευχαριστούμε και βλέποντας τη βαθμολογία λες ότι δεν είναι δυνατόν αυτή η ατμόσφαιρα. Ήταν ατμόσφαιρα Τσάμπιονς Λιγκ. Ευελπιστούμε να βρούμε την ίδια ατμόσφαιρα και στο γήπεδο της ΑΕΚ”.

Για τον τραυματισμό του:

“Έχουμε τη διακοπή, είναι κάτι που θα πάρει κάποιες μέρες, είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα, έχω ένα χρόνο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και θα προσπαθήσω για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Μπορεί η βαθμολογία να δείχνει ότι είμαστε μακριά, όμως δεν θέλω κανένας να μας ξεγράψει, γιατί εμείς στο τέλος θα είμαστε εκεί”.

Keywords
Τυχαία Θέματα