Παπαργυρόπουλος: "Να πάρουμε αυτό που μας αξίζει"

Αποφασισμένοι να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους στον αγώνα με την ΑΕΚ και να φτάσουν όσο πιο μακριά στο Κύπελλο Ελλάδας εμφανίζονται οι παίκτες της Λαμίας σύμφωνα με τον Ιορδάνη Παπαργυρίου.

Ο αριστερός μπακ της Λαμίας μίλησε σε ΜΜΕ της πόλης για την επερχόμενη αναμέτρηση με τους "κιτρινόμαυρους":

Για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ:
«Σίγουρα κάθε χρόνο θέλουμε να προχωράμε στο Κύπελλο. Θέλουμε να περάσουμε στο Κύπελλο και θα δώσουμε το 100% για να το πετύχουμε.»

Για τη δυναμική του αντιπάλου, αλλά και τις απουσίες που θα έχει: «Σίγουρα η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για το ματς και ελπίζω να δώσουμε το 100%, να βγει ο καλός μας εαυτός στο γήπεδο και πάρουμε αυτό που θέλουμε και αξίζουμε.»

Μία καλή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ θα είναι μία ευκαιρία στο να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες και στο πρωτάθλημα: «Η ομάδα έχει αλλάξει σίγουρα ψυχολογία στα τελευταία παιχνίδια. Δεν περιμένουμε έναν αγώνα Κυπέλλου για να αλλάξει η ψυχολογία μας, αλλά σίγουρα θα βοηθήσει και αυτό. Η ψυχολογία φτιάχνει κάθε εβδομάδα, μέσα και από τις προπονήσεις. Ότι αποτέλεσμα και αν πάρουμε από τον αγώνα με την ΑΕΚ, πιστεύω πως η ψυχολογία μας θα είναι αυτή που πρέπει, έτσι ώστε να πάμε στον αγώνα πρωταθλήματος και να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει».
Keywords
Τυχαία Θέματα