Παπαπέτρου: "Να σταματήσουμε τον ρυθμό της Μπαρτσελόνα"

O Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε στα κανάλια Novasports και τους Νικήτα Αυγουλή, Τάσο Μπαϊρακτάρη για τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα, τον Παπανικολάου, τον Σπανούλη, αλλά και το τι έχει αλλάξει ο Πέσιτς στους "μπλαουγκράνα".

Για τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα: «Σίγουρα είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Παίζει πολύ καλά το τελευταίο καιρό. Ειδικά μετά την κατάκτηση του Copa Del Rey. Χρειάζεται προσοχή».

Για την ήττα στον πρώτο
αγώνα: «Όταν χάνεις από μία ομάδα, τότε σίγουρα σίγουρα θέλεις να κερδίσεις στην έδρα σου για να ‘χει η κάθε ομάδα από μία νίκη. Πρέπει να δούμε τα λάθη που κάναμε σ αυτό το παιχνίδι. Δεν είχαμε καλή απόδοση και χάσαμε με τόσο μεγάλη διαφορά».

Για την απουσία του Παπανικολάου: «Θα είναι διπλοβάρδια για όλους. Ο Κώστας δεν έχει κάτι σημαντικό. Έχει τραβήξει πολύ κούραση, όπως όλη η ομάδα. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και χρειάζεται ξεκούραση για να είναι μαζί μας στα επόμενα σημαντικά παιχνίδια».

Για το τι έχει αλλάξει ο Πέσιτς: «Έχει αλλάξει την ψυχολογία. Παίζουν με άλλον αέρα. Πλέον παίζει πιο δυνατή και παθιασμένη άμυνα. Πιέζουν πολύ. Και στην επίθεση είναι πολύ γρήγοροι. Πρέπει να σταματήσουμε τον ρυθμό. Πρέπει να παίξουμε δυνατή άμυνα και να βάλουμε τα κορμιά μας. Να τους αντιμετωπίσουμε με σκληρότητα».

Για τη νίκη στο ματς με ΠΑΟ: Σίγουρα ήταν μια ψυχολογική τόνωση για την ομαδα. Είναι σημαντικό να παίζεις καλά, αλλά πρέπει να κερδίζεις. Κάποιες φορές που δεν παίζεις καλά είναι επίσης σημαντικό να καταφέρνεις να κερδίζεις τον αγώνα. Ήτα πάντως μια ψυχολογική τόνωση η νίκη επί του Παναθηναϊκού. Έχουμε βρει τα πατήματά μας και πλέον παίρνουμε και τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για την παρουσία του Σπανούλη: «Είναι πολύ σημαντικός για την λειτουργία της ομάδας. Όλα αυτά τα χρόνια έχει φανεί. Οι επιτυχίες του Βασίλη έχουν συνδεθεί με τις επιτυχίες της ομάδας. Έχει ένα ταλέντο που δεν μπορείς να το βρεις στην Ευρώπη. Όσο πιο καλά παίζει αυτός παίζει και η ομάδα. Βοηθάει σημαντικά τους συμπαίκτες του να παίξουν καλά».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ευχαριστούμε τον κόσμο. Είμαστε χαρούμενοι να παίζουμε σε γεμάτο ΣΕΦ. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό για να δει ο κόσμος έναν ωραίο αγώνα και να τους ανταποδώσουμε με τον τρόπο μας.
Keywords
Τυχαία Θέματα