ΠΑΟΚ: Τζόλης "Έπρεπε να το διαχειριστούμε καλύτερα"

ΠΑΟΚ: Τζόλης "Έπρεπε να το διαχειριστούμε καλύτερα"kmpotsΠαρ, 11/27/2020 - 00:51 Από τα πόδια του ξεκίνησε το 0-1, αυτός έκανε το 0-2 αλλά ο ΠΑΟΚ δεν απέφυγε την ήττα από την Αϊντχόφεν. 

Ο Χρήστος Τζόλης, περί ου ο λόγος, μίλησε μετά το ματς για όλα όσα προηγήθηκαν. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην CosmoteTV, ξεκινώντας από το τί συνέβη στη φάση του πρώτου γκολ: «Περίμενα να κάνει

το σουτ αλλά απέκρουσε τη μπάλα και όταν είδα τη μπάλα από πάνω μου πλάσαρα ασυνείδητα».  

Για το ξεκίνημα του παιχνιδιού: «Ήταν καλή αρχή για εμάς αλλά έπρεπε να το διαχειριστούμε καλύτερα. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο που δεν έπρεπε να το δεχτούμε γιατί θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι με το 0-2. Κάναμε αρκετά λάθη και αντίπαλος τα εκμεταλλεύτηκε». 

Τι έφταιξε και δεν μπόρεσε ο "Δικέφαλος" να φύγει με βαθμό-ούς παρά το εξαιρετικό του ξεκίνημα: «Ίσως να ενθουσιαστήκαμε μετά το δεύτερο γκολ στην αρχή πήγαμε καλά αλλά στο δεύτερο γκολ γυρίσαμε πίσω και αντίπαλος ανέβασε παίκτες και έτσι έφερε το πρώτο του γκολ. Δεν μπήκαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τη συνέχεια στον όμιλο: «Εμείς θα κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι θα κοιτάξουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Θα περιμένουμε κάτι και από το άλλο παιχνίδι και ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά και να χάσει η Αϊντχόφεν βαθμούς».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Eindhoven - Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #UEFA #EuropaLeague #group_stage #MD4 #PSVPAOK #paokfc PSV Eindhoven ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο νεαρός επιθετικός που σκόραρε και πάλι, μοιράστηκε τις σκέψεις του για την ήττα του "Δικεφάλου" Article publish on Παρ, 11/27/2020 - 00:51 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα