Όμιλος D, χέρι-χέρι Ρέιντζερς και Μπενφίκα (vid)

Όμιλος D, χέρι-χέρι Ρέιντζερς και Μπενφίκα (vid)gripapΠαρ, 11/27/2020 - 00:19

Ρέιντζερς και Μπενφίκα αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στην Γλασκώβη και βρίσκονται μια ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Οι Σκωτσέζοι ήταν αγκαλιά με τη νίκη, καθώς μέχρι το 78' ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, χάρις στα γκολ των Άρφιλντ στο 7' και Ρουφ

στο 69'. Οι Πορτογάλοι όμως δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να πάρουν την πολύτιμη ισοπαλία που τους φέρνει στην κορυφή ισόβαθμους των Ρέιντζερς, με γκόλ του Ράμος στο 78' και του Πίζι στο 81'.

 

 

 

 

Στο άλλο ματς του ομίλου τόσο η Σταντάρ Λιέγης όσο και η Λεχ Πόζναν ολοκλήρωσαν το ματς με 10 ποδοσφαιριστές λόγω των αποβολών του Ουλαρέ για τους γηπεδούχους στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους και του Κρνομάρκοβιτς στο 75' για τους φιλοξενούμενους.

 

Η ιστορία αναφορικά με το σκοράρισμα γράφτηκε στο δεύτερο ημίχρονο με την Λεχ να προηγείται με τον Ισάκ στο 61' και τον Ταπσόμπα να ισοφαρίζει στο 63'. Ο Λαϊφης στις καθυστερήσεις έδωσε τη νίκη στους Βέλγους.

 

 

 

D ΟΜΙΛΟΣ

 

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

 

 

1. ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ    8 βαθμοί 5-3 τέρματα

 

 

 

2. ΜΠΕΝΦΙΚΑ     8 βαθμοί  7-5 τέρματα

 

 

 

3. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ 3 βαθμοί 6-8 τέρματα

 

 

 

4. ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ 3 βαθμοί 3-9 τέρματα

 

 

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Rangers - Ποδόσφαιρο Off Off gripap Off Off Ρέιντζερς και Μπενφίκα αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στην Γλασκώβη και βρίσκονται μια ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Article publish on Παρ, 11/27/2020 - 00:19 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα