ΠΑΟΚ: Τσιγγάρας reloaded, η επιστροφή… (vid)

Ενας νέος… παλιός στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει φυσικά και της επόμενης σεζόν είναι ο Χάρης Τσιγγάρας. Ο δανεισμός του 23χρονου στην Τουλούζ ολοκληρώθηκε εκεί όπου -λόγω και της επέμβασης που έκανε τον προηγούμενο Νοέμβριο στους κοιλιακούς- δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και να πάρει τις συμμετοχές που ήθελε. 

Ο Τσιγγάρας επιστρέφει από την Κυπελλούχο Γαλλίας, Τουλούζ, έχοντας κάνει 6 συμμετοχές με

μία ασίστ με τη γαλλική ομάδα.

On a fait appel à nos potes de @MonPetitGazon pour trouver notre nouvelle recrue du #Mercato

Et on n'a pas trop compris, mais elle était comme… possédée https://t.co/ZzIIFMsiBy#MaraboutToujours pic.twitter.com/HJqCjSrFdN

— Toulouse FC (@ToulouseFC) September 1, 2022

Ο 23χρονος αμυντικός χαφ μπαίνει φυσικά σε ένα περιβάλλον που το γνωρίζει καλά καθώς έχει συνεργαστεί και με τον Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά γνωρίζει τους συμπαίκτες του και ειδικότερα στον χώρο των χαφ, η οικειότητα στις συνεργασίες με τον Αουγκούστο και τον Σβαμπ είναι δεδομένη.

Είναι χαρακτηριστική η σεζόν 2021-2022 όταν ο Τσιγγάρας ενώ στην αρχή δεν ήταν βασικός, μπήκε -βασικός- σε ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λαμία στις 12 Δεκεμβρίου και από τότε έμεινε σταθερά σε πρώτο επίπεδο επιλογών έχοντας εκείνη τη σεζόν -με την πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τους “8” του Conference League- 28 συμμετοχές.

Ο Τσιγγάρας επιστρέφει και περιμένει και αυτός την έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για να μπει στον ρυθμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα