ΠΑΟΚ: Ο Μητσοτάκης πέταξε το μπαλάκι στον Σαββίδη για τη νέα Τούμπα

Στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σήμερα (10/6) ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της προεκλογικής επίσκεψής του στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, έκανε λόγο για τα έργα υποδομής που προγραμματίζει να κάνει το κόμμα του στον ευρύτερο Νομό, εφόσον εκλεγεί ξανά να κυβερνήσει, και μεταξύ αυτών συμπεριέλαβε και τη νέα

Τούμπα.

Κάνοντας, λοιπόν, μνεία για το συγκεκριμένο ζήτημα, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: “Πολεοδομικά, το Προεδρικό Διάταγμα για τις χρήσεις γης έχει ολοκληρωθεί. Εμείς κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε και τώρα πρέπει να συνεργαστούμε με τον επενδυτή, για να φτιαχτεί επιτέλους το γήπεδο του ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη να αποκτήσει ένα τουλάχιστον -σε πρώτη φάση- υπερσύγχρονο γήπεδο”.

Ερμηνεύοντας τη δήλωση αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα έλεγε κανείς ότι ουσιαστικά πετάει το μπαλάκι ή δίνει πάσα στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, να προχωρήσει στην πρόταση για την υλοποίηση του έργου. Κάτι που είναι σε αναμονή αρκετούς μήνες τώρα από την δημοσίευση του Προεδρικού Διατάγματος για τις χρήσεις γης στην ευρύτερη περιοχή του υπάρχοντος γηπέδου στην Τούμπα, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα, αν κι εφόσον αποφασιστεί να χτιστεί εκεί νέο γήπεδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα