ΠΑΟΚ: Συνάντηση Πρέλεβιτς-παικτών για την κατάσταση στην ομάδα

Προσφάτως, μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε πει: «Στις 3 Νοεμβρίου είχα πει ότι περιμένουμε τον Άγιο Βασίλη αλλά δεν έχει έρθει ακόμη. Θέλω όλοι μαζί να παραμείνουμε ενωμένοι στο πλάνο και να πετύχουμε τους βασικούς στόχους. Να είμαστε υγιείς και συνεπείς. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν εδώ, για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε και χαιρόμαστε να παίζουμε μπροστά σε τέτοιο
κόσμο».
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε διαλέξει τότε έναν εύσχημο τρόπο για να εκφράσει και την κατάσταση στην ομάδα του ΠΑΟΚ αλλά και για να χτυπήσει "καμπανάκι".
Από την πλευρά και των παικτών υπήρχαν πολλά ερωτήματα για το τι γίνεται, για τις οφειλές και για αυτό, την Πρωτοχρονιά, αντί για προπόνηση έγινε συνάντηση με τον Μπάνε Πρέλεβιτς προκειμένου να πάρουν απαντήσεις σε όλα όσα υπάρχουν μιας και η καθυστέρηση σε οφειλές έχει περάσει τα χρονικά όρια που δεν θα υπήρχε ανησυχία.
Από την πλευρά της διοίκησης και του Πρέλεβιτς, τονίστηκε για μία ακόμη φορά, η προσπάθια που γίνεται ώστε να βρεθούν λύσεις. Οπως επίσης και το γεγονός ότι αρκετές φορές -και δημοσίως- έχει μεταφερθεί προς τα έξω η κατάσταση. Από εκεί και μετά, μένει στην πράξη να φανεί το πώς θα λειτουργήσει ο καθένας.
Η προπόνηση πάντως, την Τετάρτη 2/1, έγινε κανονικά.
Keywords
Τυχαία Θέματα