ΠΑΟΚ: Στη Βέρντερ με “ασπρόμαυρες” ευλογίες ο Αγγελίδης!

Οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ ανέδειξαν έναν ακόμη παίκτη με προοπτική να κάνει καριέρα στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ο Σπύρος Αγγελίδης (περί ου λόγος), όμως, θα φοράει από τούδε και στο εξής τη φανέλα της Βέρντερ Βρέμης και θα υπερασπίζεται την εστία των ομάδων Κ19 και Κ23 του γερμανικού συλλόγου, με τις “ασπρόμαυρες” ευλογίες!

Ο Αγγελίδης ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις “ασπρόμαυρες” ακαδημίες. Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα

της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γι’ αυτόν: “Από τα επτά του χρόνια στον ΠΑΟΚ, ο Σπύρος Αγγελίδης ακολουθεί με συνέπεια όλα τα βήματα, εξελισσόμενος σε έναν πολλά υποσχόμενο τερματοφύλακα. Είναι σοβαρός, εργατικός, ποιοτικός, με πολλαπλές ικανότητες και ακόμα πιο πολλές προοπτικές. Είναι διεθνής και πρωταθλητής με την Κ17”.

Να σημειωθεί ότι γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 2005 και στον ΠΑΟΚ ανήκει από το 2012, δηλαδή, από τα 7 του χρόνια! Τώρα, στα 18 ένιωσε ότι έφτασε η στιγμή να δοκιμάσει κάτι άλλο και συγκεκριμένα την τύχη του σε ομάδα του εξωτερικού. Στη Βέρντερ δοκιμάστηκε πριν λίγους μήνες, άφησε καλές εντυπώσεις και η γερμανική ομάδα αποφάσισε να επενδύσει σε αυτόν. Ξεκινάει από τις ομάδες Κ19 και Κ23 της Βέρντερ και… ελπίζει!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τον κατευόδωσε με σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της σήμερα (29/6), σημειώνοντας ότι διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης από τον ύψους 1,88 μ. Έλληνα τερματοφύλακα. Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του τερματοφύλακα Σπύρου Αγγελίδη στη Βέρντερ Βρέμης, με την ομάδα μας να διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

Ευχόμαστε στον Σπύρο καλή συνέχεια στην καριέρα του!”

Keywords
Τυχαία Θέματα