Στο προπονητικό επιτελείο της Σάκκαρη ο Φιλιππούσης (pics)

Μία αρκετά σημαντική προσθήκη στο προπονητικό της επιτελείο φαίνεται πως πραγματοποίησε η Μαρία Σάκκαρη, καθώς ο Μαρκ Φιλιππούσης έχει παρακολουθήσει από το box της όλα τα παιχνίδια της στο γρασίδι το τελευταίο διάστημα, και όλα δείχνουν πως έχει ξεκινήσει η συνεργασία τους.

Ο 46χρονος Αυστραλός, αλλά και άλλοτε No8 του κόσμου, ο οποίος συνεργαζόταν μέχρι πρόσφατα με τον Στέφανο Τσιτσιπά –πριν ένα μήνα αποφάσισαν να σταματήσουν τη συνεργασία τους– ήταν δίπλα στον προπονητή της Μαρίας, Τομ

Χιλ, στους αγώνες της στο Rothesay Open και στο Βερολίνο, και ενδέχεται να είναι στο πλάι της και στο Wimbledon από την άλλη εβδομάδα (3-16/7).

Ένα ακόμα τεκμήριο της έναρξης της συνεργασίας τους είναι και η πρόσφατη δημοσίευση της No8 του κόσμου στο Instagram, που δείχνει και τους τρεις να συνομιλούν κατά τη διάρκεια της προπόνησής της στο γυμναστήριο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAKKATTACK (@mariasakkari)

Αυτή η προσθήκη ενδέχεται να βελτιώσει αισθητά την αγωνιστική εικόνα της 27χρονης Ελληνίδας, που παρά το νωθρό ξεκίνημα στο Νότιγχαμ, συνέχισε με πολύ καλύτερο ρυθμό την grass season της, αφού έφτασε ως τα ημιτελικά στο WTA 500 τουρνουά του Βερολίνου.

Όσον αφορά τώρα το Λονδίνο, εκεί βρίσκεται εδώ και μέρες η Σάκκαρη έχοντας ξεκινήσει την προετοιμασία της για το μεγάλο τενιστικό ραντεβού, ενώ σήμερα μοιράστηκε το κορτ των προπονητικών εγκαταστάσεων με την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Maria Sakkari and Aryna Sabalenka at Wimbledon

Aryna’s IG pic.twitter.com/KWTgR7W1Wz

Mario Boccardi (@marioboc17) June 29, 2023

The post Στο προπονητικό επιτελείο της Σάκκαρη ο Φιλιππούσης (pics) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα