ΠΑΟΚ: Ρ. Λουτσέσκου για Μιτρίτσα “Έχει απίστευτο ταλέντο αλλά το χρησιμοποιεί στο 10%” (pic)

Η παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου στη Ρουμανία έδωσε την ευκαιρία στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους να τον ρωτήσουν για τη συνεργασία του με τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα στον ΠΑΟΚ.

Με τον δανεισμό του από την ομάδα της Νέας Υόρκης να έχει ολοκληρωθεί, ο 27χρονος διεθνής εξτρέμ δε θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται φορώντας τη φανέλα με τον “Δικέφαλο” στο στήθος. Γεγονός που “επέτρεψε” στον 53χρονο τεχνικό να τοποθετηθεί γι’ αυτόν έστω και κάπως …. συγκρατημένα.

Όπως σημείωσε: «Λατρεύω τον

Άλεξ. Δεν θέλω να μπω σε πολλές συζητήσεις και αναλύσεις, αλλά μπορώ να πω μόνο ένα πράγμα. Έχει απίστευτο ταλέντο και το χρησιμοποιεί στο 10%. Αν είχε και μαχητική νοοτροπία, να παλεύει και να καταλάβει ότι το ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο σημαίνει θυσία από όλες τις απόψεις, θυσία στο παιχνίδι όταν έχεις την μπάλα, θυσία για να την ανακτήσεις, θυσία για την ομάδα, για να δώσεις από σένα. και να εμπλακούν, θα ήταν στο επίπεδο των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων της Αγγλίας».

Για να καταλήξει: «Είναι ένας παίκτης που είναι τόσο αποφασιστικός όταν έχει την μπάλα, αλλά, δυστυχώς, εγκαταλείπει τις δυσκολίες όπως και οι άλλοι», σημείωσε μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή “Fotball Club”, σε βίντεο που αναπαρήγαγε ο ιστότοπος “digisport.ro”.

Αξίζει να σημειωθεί δε πως στο πλαίσιο της ίδιας εκπομπής ο Ρουμάνος τεχνικός αποκάλυψε πως ο προϋπολογισμός της περσινής σεζόν 20-25 εκατομμύρια ευρώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, Λουτσέσκου, Μιτρίτσα “Έχει, 10”,paok, loutseskou, mitritsa “echei, 10”