ΠΑΟΚ: Ψάχνει λύση για το αριστερό άκρο ο Γκαρσία

ΠΑΟΚ: Ψάχνει λύση για το αριστερό άκρο ο ΓκαρσίαtnalΣάβ, 11/07/2020 - 12:24

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναζητεί λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Γιαννούλη. Ο Ουρουγουανός τεχνικός εξετάζει τις διαθέσιμες επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση, τόσο για τους αγώνες πρωταθλήματος, όσο και για τις ευρωπαϊκές αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Γκαρσία φέρεται να προορίζει τον Περέιρα για το αριστερό άκρο της άμυνας στο ματς με τον Ατρόμητο, με τον Λυρατζη να αποτελεί την εναλλακτική επιλογή. Για τα ευρωπαϊκά ματς, ο προπονητής του “Δικέφαλου” του Βορρά φαίνεται πως έχει δυσκολότερο έργο, καθώς ο Περέιρα δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα, κάτι που περιπλέκει τα πράγματα. Υπάρχουν σκέψεις για τη χρησιμοποίηση του Ροντρίγκο Σοάρες στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ υπάρχει και η πιθανότητα μετατόπισης του Ουαγκέ στα αριστερά, ώστε να υπάρξει λύση πίσω από τον Λυρατζη, εφόσον χρειαστεί. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο Πάμπλο Γκαρσία αναζητεί λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, μετά τον τραυματισμό του Δημήτρη Γιαννούλη. Article publish on Σάβ, 11/07/2020 - 12:24 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα