Το 13/15 του Ελ Αραμπί, το ρεκόρ που κυνηγάει και η ΟΦΗ που του… έχει ξεφύγει! (Pics, Vids)

12:13 7/11/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Σε 5 αγώνες έχει ισάριθμα γκολ. Για την ακρίβεια, τα έχει πετύχει σε μόλις 321 αγωνιστικά λεπτά. Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι σκοράρει ανά 64.2 λεπτά στο πρωτάθλημα. Κι αν αυτό φαντάζει «ρεκόρ», το επίτευγμά του, σε ό,τι έχει να κάνει με τους εγχώριους αντιπάλους του Ολυμπιακού, δεν έχει

προηγούμενο για ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στη χώρα μας λιγότερο από ενάμιση χρόνο.

Ο Ελ Αραμπί, λοιπόν, πέρυσι και φέτος έχει καταφέρει να πετύχει γκολ κόντρα σε όλους τους εγχώριους αντιπάλους του Ολυμπιακού στη Super League (σ.σ. κανονική διάρκεια και Play Offs). Ολους, εκτός από δύο: Τον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος ήταν το πρώτο του με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» και δεν βρήκε δίχτυα μόνο από ατυχία. Διότι σε 45 λεπτά συμμετοχής είχε 5 τελικές προσπάθειες, όλες στο τέρμα, δύο δοκάρια, ενώ είχε τον αντίπαλο γκολκίπερ να βγάζει τρεις ευκαιρίες από εκείνες που της ονομάζουμε «άχαστες».

Τώρα, όμως, ο Μαροκινός σέντερ φορ θέλει να «σπάσει» την άτυπη γκίνια που τον κατατρύχει κόντρα στον ΟΦΗ. Ο αρχισκόρερ του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί τρεις φορές εναντίον της ομάδας του Γιώργου Σίμου. Αλλά δεν έχει βρει δίχτυα. Εχει δύο ασίστ, βεβαίως, αλλά επειδή η ομάδα του Ηρακλείου λείπει από το «πελατολόγιό» του, θέλει να σκοράρει στην Κρήτη. Πετυχαίνοντας ένα σπουδαίο ρεκόρ, καθώς κανείς επιθετικός στην ιστορία του Ολυμπιακού δεν έχει καταφέρει να σκοράρει εναντίον όλων των αντιπάλων του στο πρωτάθλημα, σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Και αυτό είναι ένα παράσημο που ο Ελ Αραμπί θέλει να κρεμάσει στη συλλογή του.

Εως τώρα, ο Ελ Αραμπί έχει πετύχει 4 γκολ στη Λαμία, από 3 κόντρα σε Παναιτωλικό, Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης, 2 σε Παναθηναϊκό, Αρη, Πανιώνιο και από ένα σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Βόλο, Λάρισα, ΠΑΣ Γιάννινα. Συνολικά, έχει σκοράρει κόντρα στις 13 από τις 15 ομάδες που έχει αντιμετωπίσει και το μεσημέρι της Κυριακής, στο «Γεντί Κουλέ», θέλει να τις κάνει 14, βρίσκοντας δίχτυα και απέναντι στον ΟΦΗ.

ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΣΕ SUPER LEAGUE ΚΑΙ PLAY OFFS

ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

Keywords
Τυχαία Θέματα