ΠΑΟΚ: Προπόνηση με απρόοπτα…. (pics)

Το παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προσφέρει το … τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Μια διαδικασία που συμβάλλει στην προθέρμανση αποφεύγοντας τα βαρετά και τετριμμένα, ενώ οξύνει την αντίληψη και τ’ αντανακλαστικά των συμμετεχόντων. Στο πλαίσιο αυτής της άσκησης όμως ο Αντρέ Ρικάρντο ένιωσε – και πάλι – ένα σφίξιμο αλλά δεν ήθελε ν’ αποχωρήσει για να κάνει ατομικό. Επιστρατεύτηκε ο γιατρός, Γιάννης Ράλλης, προκειμένου να του εξηγήσει τους κινδύνους που ελοχεύουν αν συνέχιζε.

Στη συνέχεια, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο ενδεκάδες. Οι “πράσινοι”, αποτελούμενοι από τους Λύρατζη, Ίνγκασον, Κάργα, Βιεϊρίνια, Τσαούση, Ντόουγκλας, Ντάντας, Κωνσταντέλιας, Ελ Καντουρί, Κουαλιατέλα, Ολιβέιρα και οι “μαύροι” με τους Σάστρε, Τζίμα, Μιχάι, Κουλιεράκης, Ρ. Σοάρες, Σβαμπ, Τσιγγάρα, Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Φ. Σοάρες, Λάμπρου.

Η λογική της άσκησης είχε ανάπτυξη από τους αμυντικούς υπό σχετική πίεση, κίνηση για την πρώτη πάσα, αντίστοιχη από τα εξτρέμ για να πάρουν μπάλα από κάθετη των μέσων, να βγει η συρτή σέντρα από τα πλάγια και τελείωμα απέναντι σε τερματοφύλακα. Μια άσκηση με διαφοροποιήσεις και διαφορετικά σενάρια ως προς τις κινήσεις που ζητούσε η τεχνική ηγεσία. Στους “μαύρους” ο Σάστρε εναλλάσσονταν με τον Τζίμα κι ο Κούρτιτς με τον Σβαμπ.

Το τελικό αποτέλεσμα σύμφωνα με τα γκολ ήταν υπέρ των “μαύρων” με συνέπεια τριάντα κάμψεις για τους “πράσινους”.

Ακολούθως, σειρά πήρε το …. καθιερωμένο πλέον μίνι τουρνουά τεσσάρων ομάδων. Οι “πορτοκαλί” Ζ. Ζίβκοβιτς, Αν. Ζίβκοβιτς, Τσαούσης, Ντόουγκλας, Παναγιώτου, Κωνσταντέλιας, οι “Μπλε” με τους Κοτάρσκι, Ρ. Σοάρες, Λύρατζη, Κάργα, Ντάντας, Ελ Καντουρί, οι “μαύροι” με τους Ταλιχμανίδη, Λάμπρου, Κουαλιάτα, Μιχάι, Σβαμπ, Τζίμα κι οι “άσπροι” με τους Μπαλωμένο, Κουλιεράκη, Τσιγγάρα, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Φ. Σοάρες.

Σε περιορσμένο εμβαδό με δύο εστίες όλες οι ομάδες αγωνίστηκαν μεταξύ τους με τελικούς νικητές τους “Μπλε”. Από την όλη διαδικασία εξαιρέθηκε ο Ίνγκασον στη λογική της αποφόρτισης, ο Ρικάρντο που έκανε ατομικό κι ο Ολιβέιρα που χτύπησε στη μέση και προληπτικά αποχώρησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα