Αλμέιδα: “Γκολτζής ο Αραούχο”

Αναλυτικά όσα είπε ο Αλμέιδα:

Για τον Αραούχο:

“Είναι ο μoναδικός Αργεντίνος που έχουμε. Είναι ένας καλός παίκτης και γκολτζής. Γνωριστήκαμε και ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν.”

Για το τεχνικό τιμ του:

“Είμαστε μια αθλητική οικογένεια. Μετακινούνται με τις γυναίκες και τα παιδιά τους. Όπου πάω παλεύω να τους έχω μαζί μου. Είναι πολύ σημαντικό για τη δουλειά μου. Είναι μια ομαδική δουλειά. Δεν μπορείς να κάνεις όλα τα πράγματα μόνος σου. Το τεχνικό τιμ

σε βοηθάει σε διάφορα πράγματα στη δουλειά σου”.

Για την Εθνική Αργεντινής:

“Bλέπω την Εθνική Αργεντινής στην καλύτερή της στιγμή. Ήταν άδικο για ασκηθεί κριτική στον Μέσι επειδή δεν κατέκτησε έναν τίτλο. Τώρα πολύ που τον κριτίκαραν σταμάτησαν να το κάνουν. Ο Μέσι έχει αλλάξει νοοτροπίες», σχολίασε, ενώ μιλώντας για την ομάδα του Μπιέλσα προ 20ετίας πρόσθεσε: «Νομίζω πως στην ομάδα του Μπιέλσα το 2002 της έλειπε ένας παίκτης που θα έκανε τη διαφορά. Ήταν μια αρκετά καλή ομάδα, με παίκτες που είχαν ιεραρχία, αλλά της έλειπε το κάτι διαφορετικό”.

Για το αν θα επέστρεφε στην Αργεντινή:

“Δεν σκέφτομαι την επιστροφή μου στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν κάποια μέρη στα οποία οι κύκλοι κλείνουν. Πολλές φορές η καρδιά θέλει να σε πάει και κάποιες φορές είναι καλύτερο να πεις, φτάνει.”

Keywords
Τυχαία Θέματα