Τόκιο 2020: Χωρίς θεατές η εκκίνηση της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Τόκιο 2020: Χωρίς θεατές η εκκίνηση της Ολυμπιακής ΛαμπαδηδρομίαςageorgiΤρί, 03/09/2021 - 14:30

Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησε η ιαπωνική εφημερίδα «Yomiuri», την ώρα που άπαντες τελούν εν αναμονή της απόφασης για το εάν και υπό ποιές συνθήκες και προϋποθέσεις, θα επιτραπεί στους φιλάθλους να ταξιδέψουν στην Ιαπωνία για να παρακολουθήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες (23/7-8/8).

Η συγκεκριμένη εφημερίδα, υποστηρίζει ότι οι διοργανωτές της κορυφαίας γιορτής του παγκόσμιου αθλητισμού, αποφάσισαν ότι η τελετή για την έναρξη της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας (σ.σ. έχει προγραμματισθεί για τις 25 Μαρτίου), θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών.

Ωστόσο, οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν διά ζώσης το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας, τηρώντας ορισμένους πολύ αυστηρούς κανόνες, όπως η απαγόρευση επευφημιών και η υποχρεωτική χρήση μάσκας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Off Off Off Off ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησε η ιαπωνική εφημερίδα «Yomiuri», την ώρα που άπαντες τελούν εν αναμονή της απόφασης για το εάν και υπό ποιές συνθήκες και προϋποθέσεις, θα επιτραπεί στους φιλάθλους να ταξιδέψουν στην Ιαπωνία για να παρακολουθήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες (23/7-8/8).

Article publish on Τρί, 03/09/2021 - 14:30 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα